Welke factoren maken psoriasis verergert na paar dagen?

Hoe kunnen psoriasis steeds slechter? hier, kunt u leren wat uw psoriasis verergeren. Het beter maken en het herstel van psoriasis.

Psoriasis is een auto-immune ziekte die zich als een huidaandoening manifesteert. Het treft ongeveer 1 tot 3 procent van de Amerikanen. Een 2010 studie bleek dat mensen met psoriasis op een veel groter risico op depressie, gedachten van zelfmoord, en angst zijn. Hoewel het van invloed is op uw huid, begint psoriasis eigenlijk binnen uw immuun systeem. Het komt uit uw T-cellen, die is een soort witte bloedcel. Deze cellen zijn ontworpen om het lichaam beschermen tegen infectie en ziekte.

Echter in psoriasis, per ongeluk ze actieve en set off van andere immuunrespons die tot de symptomen ervan leiden. Wanneer u psoriasis hebt, is het belangrijk te volgen van het advies van uw arts. U kunt nog steeds, veel te doen op uw eigen om controle en voorkomen flare-ups. Echter zal soms psoriasis erger vanwege enkele factoren. Leer ze hier.

Getting slechter op drukke dagen

is een van de factoren van psoriasis-inducerende stressniveau. Drukke dagen kunnen zetten uw stressniveau aan de limiet. Vandaar, is het niet verwonderlijk dat psoriasis kan erger worden tijdens dit keer. Om te voorkomen dat psoriasis erger tijdens uw drukke dagen, kunt u overwegen ontspanning om de mogelijkheid van een verhoging van de stressniveau tegen te gaan.

Stress

wanneer je het gevoel alsof je aan het einde van uw touw, je lichaam signalen uw immune cellen op “strijd of vlucht nemen.” Ontsteking opgestart om aan te vallen vreemde indringers of wipes van een infectie, zelfs als niet bestaat. Mensen met psoriasis hebben al overactieve immuunsysteem, dus het toevoegen van spanning aan de mix en heb je opeens een flare-up. “Er is een duidelijke geest-lichaam verbinding.

Teveel zon

Voor mensen met psoriasis, teveel zon kan spellen een grote uitbraak. Terwijl een matige hoeveelheid zon kan het verlichten van symptomen in sommige, kunnen zonnebrand vrijwel zeker een flare-up veroorzaken. Als u vindt dat een kleine hoeveelheid zon daadwerkelijk helpt uw symptomen, vergeet niet om het tot een minimum te beperken.

Getting erger wanneer griep

Psoriasis is nauw verbonden met de stoornis van het immuunsysteem. De griep veroorzaakt vaak immuun verslechtering, dat het makkelijker voor schadelijke bacteriën maakt te ontwikkelen. Wanneer u over de griep en de bestaande psoriasis op je lichaam, zal de schilfers, en opgeblazen huid erger vanwege het binnendringen van schadelijke bacteriën. Verslechtering van het immuunsysteem veroorzaakt ook meer psoriasis te groeien. Om te genezen slechter psoriasis veroorzaakt door de griep, moet je ontdoen van de griep eerste. Het drinken van voldoende water, verbruiken meer fruit en groenten, en nemen geschikt supplement kan helpen om te genezen van de griep en dus preventie psoriasis erger.

Om te voorkomen dat uw psoriasis weer erger, je hebt om te zien de artsen. Sommige oefeningen en dieet voedingsmiddelen zijn ook goed te behandelen en te verhinderen van psoriasis. Bovendien moet u bepaalde dergelijke crème. Hier bieden we Revitol Dermasis u kunt gebruiken bij het behandelen van psoriasis. Het is veilig genoeg en natuurlijke crème uit de kruiden samenstelling. Door het bestellen kunt u hier de Revitol Dermasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>