Wat voor soort psoriasis pil is goed voor de behandeling van deze ziekte?

Wanneer uw psoriasis slechter gaat, moet je het nemen van de pil van de psoriasis. Het zal u behandelen van psoriasis vanaf de binnenkant van je lichaam helpen. Hoe te kiezen.

Nieuwe orale behandelingsopties naar voren zijn gekomen met een geavanceerde benadering voor de behandeling van artritis psoriatica ziekte. Deze zogenaamde “kleine-molecuul” behandelingen kunnen effectief worden geleverd door de mond. In tegenstelling tot eerdere pillen gebruikt voor psoriasis en artritis psoriatica, richten deze nieuwe mondelinge behandelingen selectief moleculen binnen immuuncellen.

Door de ingewikkelde processen van ontsteking binnen de cel aan te passen, deze behandelingen corrigeren de overactieve immuunrespons die ontsteking bij mensen met psoriasis en artritis psoriatica veroorzaakt, leidt tot verbetering in de roodheid, evenals schaal en gezamenlijke tederheid en zwelling.

Systemische psoriasis behandelingen

Het werkt op het hele lichaam, vaak handelen op het immuunsysteem om psoriasis activiteit over grote gebieden van het lichaam. Deze worden gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige psoriasis. Geavanceerde psoriasis behandelingen omvatten orale geneesmiddelen (pillen). Een van de belangrijkste voordelen van orale medicatie is hoe lang de drugs geweest om hen heen. “De meeste artsen zullen u beginnen met de medicatie die de minste bijwerkingen en de minste heeft kans op het veroorzaken van schade.

Selecteren van de beste orale medicatie

Als u ernstige psoriasis hebt of het bestand tegen andere vormen van behandeling is, uw arts kan voorschrijven mondelinge of geïnjecteerde drugs. Vanwege ernstige bijwerkingen, sommige van deze medicijnen worden gebruikt voor alleen korte periodes en kunnen worden afgewisseld met andere vormen van behandeling.

Is eerst de acitretine. Acitretine is een retinoid, een soort synthetische vitamine A. meestal bekend onder de merknaam, Soriatane, acitretine is genomen als een pil van de eens-per-dag en is de enige mondelinge systemische, niet beschikbaar is als een generiek. Het wordt vaak gecombineerd met fototherapie.

Tweede, methotrexaat nemen. Methotrexaat oraal in te nemen, en helpt psoriasis door de productie van huidcellen te verminderen en de ontsteking onderdrukken. Het kan ook vertragen de progressie van artritis psoriatica bij sommige mensen. Methotrexaat is in lage doses in het algemeen goed verdragen. Echter kan maagklachten, verlies van eetlust en vermoeidheid.

Pillen met otezla

Otezla is een pil in de ochtend en één voor één nacht, elke dag. Bijvoorbeeld, kun je Otezla met ontbijt en diner, elke dag, of nadat u uw tanden te poetsen in de ochtend en ‘s nachts. Otezla kun je met of zonder voedsel. Kauw niet, splitsen, of plet de pil.

Naast het behandelen van psoriasis van binnen, moet je nemen buiten behandeling. Combinatie van crème en pil, zal de behandeling goed samenwerken. Hier is de aanbevolen crème Revitol Dermasis. Deze natuurlijke crème kan psoriasis herstel sneller maken. Bovendien houdt het ook de huid gehydrateerd. Dus, denk je dat deze Revitol Dermasis crème goed is? Neem deze crème nu op deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>