Wat onderscheid worden gemaakt tussen eczeem en huid schimmel?

Wat zijn eczeem en huid schimmel? Hoe weet u de relatie tussen de twee en hoe ze te behandelen? We zullen het hier uitleggen.

Eczeem is een term voor een groep van medische aandoeningen waardoor de huid ontstoken of geïrriteerd te worden. De meest voorkomende vorm van eczeem wordt genoemd van atopische eczeem of atopische dermatitis. Atopische verwijst naar een groep van ziekten met een vaak overgenomen neiging tot het ontwikkelen van andere allergische aandoeningen, zoals astma en hooikoorts.

Maar sommige mensen weten dat het kan worden beïnvloed door sommige schimmel. Deze verklaring waar is? Laten we vinden het antwoord hier.

Eczeem

eczeem is een algemene term voor een aantal chronische huidaandoeningen veroorzaakt door een ontsteking. Atopische dermatitis (AD) is de meest voorkomende vorm van eczeem, en is genoemd de “jeuken dat huiduitslag.” De algemene term van eczeem wordt meestal gebruikt om te verwijzen naar AD. Het woord van atopic betekent een allergie die is meestal erfelijk en dermatitis is gedefinieerd als ontsteking van de huid. Daarnaast wordt eczeem algemeen gevonden in families met een geschiedenis van andere allergieën of astma. Daarnaast gebreken in de huid barrière kunnen leiden tot vocht uit en germ in.

De exacte oorzaak van eczeem is onbekend, maar het heeft gedacht moet worden gekoppeld aan een overactieve reactie door het immuunsysteem van het lichaam aan een irriterend. Deze reactie veroorzaakt de symptomen van eczeem.

Schimmel

schimmel huidinfecties worden veroorzaakt door verschillende soorten schimmels en kan een gemeenschappelijk boosdoener van jeukende huid. Schimmels binnenvallen en groeien in dode keratine, een proteïne dat maakt uw huid, haar en nagels. De verschillende soorten schimmelinfecties zijn onderverdeeld in groepen op basis van wat voor soort schimmel is betrokken.

Schimmelinfecties zijn meestal oppervlakkig en kunnen invloed hebben op uw haar, huid, nagels, of overal u voldoen aan de schimmel. Ze zijn zeer besmettelijk en meestal geplukt up van direct contact met een van de volgende handelingen een andere persoon die een schimmelinfectie heeft. De anderen zijn openbare zwembaden of badkamers, een besmet dier, een ongewassen vloer, kleding of speelgoed van kinderen.

Eczeem en schimmel

eczeem is een inflammatoire huidaandoening, op geen enkele manier gerelateerd aan schimmel. Schimmelinfecties reageren snel op goede hygiëne, droge omstandigheden en antischimmel crèmes. Antischimmel crèmes zal niet de behandeling van eczeem. Enkele van de functies wellicht vergelijkbaar maar eczeem en schimmelinfecties voorwaarden zijn zeer verschillend. Raadpleeg uw arts als u niet zeker bent wat je uitslag is. Schimmels zijn verantwoordelijk voor allerlei voorkomende huidinfecties.

De schimmels niet in staat om te penetreren en overleven onder de buitenste dode keratine lagen van de huid zodat deze voorwaarden oppervlakkig zijn zijn. Deze infecties worden meestal overgebracht van dier naar persoon, maar kunnen ook worden overgedragen van persoon tot persoon. Om de verspreiding van schimmelinfecties te voorkomen is goede hygiëne is noodzakelijk. Net als bij elke groep van ziekten, variëren de symptomen van de schimmel huidinfecties. Echter, de gemeenschappelijke kenmerken onder hen zijn roodheid en jeuk. De jeuk en de roodheid, maken de verwarring tussen deze voorwaarden en eczeem.

Op basis van de uitleg hierboven, er is een verschil van eczeem en schimmel. Echter, je moet ze perfect behandelen. Een van de manieren is via dagelijkse crème. Revitol eczeem kan een grote keus zijn. Waarom? Dit is klinisch maakte niet alleen voor de behandeling van eczeem vanwege enkele oorzaken. Schimmel of schimmels bacteriën kunnen ook worden genezen met deze crème. Daarom raden we u voor het gebruik van deze Revitol eczeem te genezen van de ziekte echt.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>