Wat is het verschil tussen eczeem en psoriasis ziekten?

Wat is het verschil tussen eczeem en psoriasis? Na het verschil kennen, weet je de juiste en correcte behandeling. We zullen hier concluderen.

Misschien bent u in uw luie stoel vestigen voor een kleine siësta van de zondag. Anderzijds stevenen u de deur uit voor een dagje plezier in de zon. Één van beide manier, u stopt en onderbreekt, omdat je een jeuk die alleen u niet alleen, samen met vlekken van rood op uw huid verlaten zal. Wat geeft?

Uw arts moet maken van de laatste aanroep, maar psoriasis of eczeem kan het probleem. Beide zijn huidaandoeningen met gelijkaardige symptomen, maar er zijn manieren om hen te vertellen uit elkaar.

Voorwaarde

eczeem is ook bekend als atopische dermatitis en is een chronische aandoening van de huid die meestal tijdens de kindertijd ontwikkelt. Mensen met deze aandoening hebben huid jeukende, gebarsten, droge en rode. Soms houdt het ook puist-achtige uitbarstingen, dikke huid en krokant zweren.

Psoriasis is een huidaandoening waarbij de ontwikkeling van schilferige, droge, jeukende en rode patches van de huid. Plaque psoriasis is de meest voorkomende, maar er zijn veel verschillende vormen van de aandoening. Plaque psoriasis dankt zijn naam aan plaquettes, de naam gegeven aan de rode vlekken die licht verhoogde en karakteristieke van de aandoening.

Hoe het voelt

eczeem veroorzaakt een intens jeuk. Het kan krijgen zo slecht dat je genoeg om uw huid bloeden krabben. Hebt u van psoriasis, u zou ook jeukende, maar er is iets gaande. Uw huid kan steken of branden. Sommige mensen zeggen dat het voelt alsof u wordt door brand mieren gebeten bent.

Tijd van aanvang is verschillend

eczeem komt het meest voor bij baby’s en jonge kinderen. In veel gevallen wordt de symptomen minder ernstig zijn als het kind ouder wordt, en de huidaandoening bij volwassenen voorkomen kan. Terwijl psoriasis, het kan beginnen op elk gewenst moment, maar het is de meest voorkomende is de leeftijd tussen 15 en 30. Het is ook ongebruikelijk voor psoriasis te beginnen later in het leven, tussen 50 en 60.

Hoe het eruit

eczeem maakt uw huid rood en ontstoken. Het kan zijn geschubde, lekt of krokant. Ziet u ruwe, leerachtige vlekken die soms donker. Het kan ook leiden tot zwelling.

Verschil van de droge huid

heel vaak eczeem bevat extreem droge huid patches die ongelooflijk fragiele en maken de huid gevoelig voor breken. Als deze gebieden van eczeem schil, kan het vaak lijken op een eelt, blister of zonnebrand peeling. Sommige psoriasis patches zijn geen droge of schilferige; soms grote rode vlekken zal plaatsvinden zonder alle schalen.

Behandeling verschilt voor psoriasis en eczeem

mensen lijden aan eczeem actuele crèmes en lotions kunt gebruiken om te helpen beheren van de droge en geïrriteerde en koude kompressen ter verlichting van de pijnlijke jeuk. Uw arts kan ook voorschrijven een antihistaminicum of corticosteroïden.

Artsen voorschrijven ook actuele of mondelinge behandelingen voor uw psoriasis te stoppen de huidcellen van uw uit zo snel reproduceren. Hierbij kon biologics, lichttherapie, topische corticosteroïden, retinoid of salicylzuur.

Na kennen het verschil tussen psoriasis en eczeem, kunt u de juiste medicatie en behandeling. Hier bieden wij de bepaalde crème voor de genezing van psoriasis. Met trots introduceren we Revitol Dermasis als de beste crème te hydrateren van psoriasis. Zelfs psoriasis verschilt van eczeem krijgt een vergelijkbaar effect. Het is een gevaar voor uw conditie. Vandaar, steekt de Revitol Dermasis nu nemen op deze pagina voor de behandeling van psoriasis zo spoedig mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>