Wat is gekoppeld aan voedselallergie met eczeem voor de huid?

Wat is de relatie tussen voedselallergie met eczeem? Nu, zullen we uitleggen duidelijk over de twee. Bovendien vindt u hier de beste behandeling.

Eczeem, ook wel bekend als atopische dermatitis wordt vaak geassocieerd met voedselallergie; ongeveer 37 procent van de jonge kinderen met matige tot ernstige eczeem hebben ook allergieën van het voedsel. Wetenschappers zijn echter nog steeds onderzoek naar de precieze aard van deze relatie. Veroorzaken voedselallergieën eczeem of vice versa?

Wat is eczeem?

Het woord eczeem wordt gebruikt voor het beschrijven van een aantal chronische huidaandoeningen. Atopische dermatitis is de meest voorkomende vorm van eczeem, vooral bij baby’s en jonge kinderen. In Canada hebben ongeveer 10 procent van de zuigelingen en kinderen de atopische dermatitis vorm van eczeem. Het is gebruikelijk dat het eczeem word moet worden gebruikt in plaats van atopische dermatitis. In deze bron betekent het woord eczeem atopische dermatitis.

In relatie met voedselallergie, eczeem eigenlijk behoort tot een groep van allergische voorwaarden met inbegrip van voedselallergie, astma en hooikoorts. Allergische voorwaarden de neiging om te draaien in gezinnen. Genetica heeft een belangrijke rol bij het bepalen van wie krijgt eczeem. Eczeem is niet veroorzaakt door een enkel gen, nogal veel genen gezamenlijk te verhogen de kans op het ontwikkelen van eczeem.

Voedselallergieën

voedselallergieën opflakkeringen kunnen veroorzaken. Aangezien een allergische reactie op voedsel (hetzij door contact met de huid tijdens de voedselbereiding of door het eten van het eten) leiden een AD flare-up tot kan, is het belangrijk om te identificeren van de trigger voedsel. Diagnose van voedselallergieën is uiterst moeilijk. De zekerste manier is om te observeren een verslechtering van eczeem wanneer een bepaald levensmiddel wordt gegeten.

Soms dit is alleen een toeval met affakkelen en moet worden gecontroleerd met een voedsel-uitdaging, waar het verdachte voedsel wordt gegeten in het kantoor van de dokter. Achterhouden van levensmiddelen moet gebeuren alleen onder toezicht van een arts, aangezien ernstige voeding schade kan worden veroorzaakt door de eliminatie van voedsel vermoedelijk flare-ups veroorzaken. Patiënten zijn zelden allergisch aan meer dan één of twee voedingsmiddelen.

Link tussen de twee

eigenlijk, hoewel voedselallergie vaker voor bij kinderen met eczeem komt, ze zijn aparte voorwaarden. Voedselallergie veroorzaakt normaal gesproken geen eczeem, maar met eczeem kan verhogen de kans dat een voedselallergie ontwikkelt. Voor een beschrijving van hoe eczeem het risico van voedselallergie verhogen kan,

eczeem is aanzienlijk als onderdeel van de atopische maart. De atopische maart omvat de diagnose van eczeem, voedselallergie, allergische rhinitis en astma, meestal in die volgorde. Wetenschappers hebben ontdekt dat mensen die Filaggrine tekort hebben (Filaggrine is een eiwit gevonden in de buitenste laag van de huid, sommige mensen hebben een genmutatie waardoor Filaggrine deficiëntie) risico voor het ontwikkelen van atopic eczema. De aanwezigheid van dit gen-defect wordt ook verondersteld te verhogen het risico van het ontwikkelen van een voedselallergie.

Voor de behandeling van de twee ziekten hierboven, moet u echter te nemen van de juiste behandeling. Ze zijn met behulp van de dagelijkse hydraterende crème te genezen Eczeem en voedsel allergie op huid. U kunt het Revitol eczeem als de meest aanbevolen crème voor de behandeling van eczeem en huidverzorging. U kunt het tweemaal dagelijkse routine. Het zal u vroeg om leiden herstel alleen op 3 dagen. Het vertrouwen van dit product door de aankoop van het in deze web-pagina als de officiële distributeur.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>