Waar te kopen 5HTP in uw vertrouwde online shop

5HTP is een populaire aanvulling in Australië en Nieuw-Zeeland gebruikt te verheffen van stemming, en verbetering van de kwaliteit van de slaap. Ja, waar is het kopen van 5HTP wereldwijd?

Het is uiteraard afkomstig uit de zaden van de Griffonia simplicifolia, een West-Afrikaanse medicinale plant. In het lichaam, wordt 5HTP natuurlijk geproduceerd wanneer tryptofaan wordt afgebroken in de lever. Tryptofaan is een aminozuur gevonden in vele nietje levensmiddelen, waaronder vlees, vis en bonen. Het eten van meer van deze voedingsmiddelen kan helpen verhogen 5HTP, maar slechts in kleine mate omdat tryptofaan heeft een aantal andere functies in het lichaam te vullen.

Productdetails

5HTP (5-Hydroxytryptophan) is een chemische bijproduct van de bouwsteen van eiwit L-tryptofaan. Het is ook commercieel geproduceerd uit de zaden van een Afrikaanse plant bekend als Griffonia simplicifolia 5HTP wordt gebruikt voor slaapstoornissen zoals slapeloosheid, depressie, angst, migraine en spanningen-type hoofdpijn, fibromyalgie, obesitas, premenstrueel syndroom (PMS), premenstrual dysphoric stoornis (PMDD), aandacht tekort-hyperactivity disorder (ADHD), inbeslagneming stoornis en ziekte van Parkinson.

Waarom moet kopen deze 5HTP?

5HTP werkt in de hersenen en het zenuwstelsel door het verhogen van de productie van de chemische stof serotonine. Serotonine kan beïnvloeden slaap, eetlust, temperatuur, seksueel gedrag en gevoel van de pijn. Aangezien 5HTP de synthese van serotonine verhoogt, wordt het gebruikt voor verschillende ziekten waar serotonine wordt verondersteld om te spelen een belangrijke rol, met inbegrip van depressie, slapeloosheid, obesitas en vele andere aandoeningen.

Omdat het een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, 5HTP is meestal veilig voor tijdelijk gebruik (maximaal 12 weken). Mensen met bestaande gastro-intestinale problemen moeten echter voorzichtig zijn en spreken aan een arts, want er verslagen van gastro-intestinale bijwerkingen zijn, zoals misselijkheid, braken, buikpijn en diarree. Vermijd ook dit supplement te nemen als je al antidepressiva (zoals een SSRI of Mao) nemen of een geestelijke gezondheid specialist voor ernstige depressie of bipolaire wanorde zien. 5HTP is gekend om zelfmoordideatie.

Waar te kopen

Als u kopen van 100 mg of hogere 5HTP tabletten in uw land wilt, moet u een recept. Informatie over het kopen van kleinere doses van 5HTP is tegenstrijdige. Sommige bronnen zeggen dat 50 mg 5HTP pillen kunnen beschikbaar zonder een voorschrift, terwijl andere bronnen zeggen dat alle verkoop in sommige staten verboden zijn.

Echter is het legaal om te importeren 5HTP supplementen zonder een voorschrift voor persoonlijk gebruik. Persoonlijk gebruik is meestal gedefinieerd als de waarde van de drie maanden durende van product of minder. Zo veel mensen in de wereld kopen 5HTP supplementen online uit andere landen en hebben ze geleverd naar uw land.

Het oorspronkelijke product is alleen beschikbaar op hun officiële website. Daarom moet u bestellen en kopen deze 5HTP alleen op de officiële website. U kunt de link hier klikken om u te sturen naar hun officiële site. Vertrouw dat het en u krijgt de beste 5HTP product vroeg.

 5-HTP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>