Vásárolja tejsavó protein számára az izomépítés a megbízható helyen

A tejsavó fehérje javára javítása izomtömeg hatékonyan. Kövesse ezt tudni, hogy hol vásárolnak tejsavó protein az izomépítés.

Akár egy vékony srác kétségbeesetten próbál pakolj izom (mint Michael B. Jordan Creed), vagy egy nem-annyira-vékony srác próbálják átalakítani testtömeg izomba, izomtömeg-növelés a helyes utat egy kihívás. De ez nem jelenti azt, bonyolult (itt olvasható további 15 alap izomépítő tények). A megfelelő edzések (igen, többet szeretne, mint egy rutin a fedélzeten), a mérleg a kalória és a tápanyagok és az életmód lehet az utat a vastagabb, erősebb vagy.

Az épület izom

A legtöbb ember igyekszik, hogy az izomépítés csinál nagy rep izolációs gyakorlatok amíg pumpált, és fáj. De ez ritkán működik, mert nem tudja felemelni nehéz ahhoz, hogy váltják ki az izomnövekedést. Csak emelőket, akik már erős vagy kábítószer-használó izomra ezzel többnyire elszigetelten él, mint a fürtök és a legyeket.

A tejsavó lista élén a tömeg nyereség kiegészítők, mert ez a legfontosabb toló fehérjeszintézist. Tejsavófehérje egy tejfehérje, amely a magas szintű elágazó láncú aminosav. A lényeg: Whey veszi a koronát, mert megemészti és gyors lesz, hogy az izmok gyorsan kezdeni izomépítés. Whey is tartalmaz peptideket (kis fehérjék), amelyek növelik a vér áramlását az izmok. Ez az, amiért mindig javasoljuk fogyaszt tejsavó fehérje közvetlenül edzés után.

Mi a tejsavó fehérje?

Protein nélkülözhetetlen tápanyag az élet, ami felelős számos funkciók, mint például támogatja az épület a szöveti sejtek és az izom. A fehérjék készült gyűjteménye legfeljebb 20 aminosavat.

A savófehérje keveréke globuláris fehérjék izolált tejsavó, a folyékony anyag létre, mint egy melléktermék sajtgyártás. Savóproteinről szokásosan forgalmazott étrend-kiegészítő, és a különböző, egészségre vonatkozó állítások is tulajdonítanak neki a alternatív gyógyászat közösség. Bár tejsavóproteinekhez felelős néhány tej allergia, a fő allergének a tej vagy a kazein.

ImpactWheyProtein kiegészítő, ami működik

MyProtein Impact Whey Protein természetes fehérje porok, amelyek segíthetnek izomtömeget és meghajtásához, közeledés az ideális fitness szinten. Először 2004-ben létrehozott, MyProtein már eladási fehérje porok több mint 50 országban, több mint egy évtizede, és a tejsavó fehérje készül, magas színvonalon csak a legfinomabb természetes összetevők.

Mennyit kell szedni?

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy adjunk hozzá 25 g port 150-250ml vízzel vagy tejjel, és keverjük össze egy shaker. Célszerű fogyasztani ImpactWheyProtein nagyjából 30 perc múlva, vagy edzés után munkamenet. Még jobb az izomtömeg épület, akkor fogyaszt a keveréket előtt és minden edzés után. Ihat egy ImpactWheyProtein mix bármikor, izomra és növelheti a napi fehérje bevitel.

A legjobb hely, ahol vásárolni ImpactWheyProtein

Savóproteinport könnyű megtalálni a kiegészítő boltban. Annak ellenére, hogy azt állították, hogy azok a lehető legtöbb hasznot a testet, de nem könnyen bízik bennük. Meg kell keresni a minőség és a garancia az első. Annak elkerülése érdekében, a hamisítás, azt javasoljuk, hogy vásároljon ImpactWheyProtein a hivatalos honlapon. Kövesse ezt a linket, hogy ha a hivatalos honlapján ImpactWheyProtein kiegészítése az izomépítés .

Pure Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>