Vásárolja kollagén tabletták prémium keres anti-aging, hogy egyáltalán működik

Sok üzlet már megjelenik a kollagén-kiegészítő azok polcon, de az, hogy a legjobb kiegészítés lehet kapni? ez a cikk megosztani veletek, hogyan kell vásárolni a kollagén tabletták prémium keres anti-aging.

Sokan vagyunk kiegészítés felhasználók. És étrendkiegészítők, én nem csak utalva multivitamin. A kiegészítők nem csak a vitaminok és ásványi kiegészítők, mint a B-vitamin komplex, kalcium tabletták, hanem gyógynövény és egyéb kiegészítők, mint a glükózamin-szulfát és a lutein tablettát. Szóval, hogyan érdemes menni választotta az igazit?

Konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével

Mi gyakran kérik az olvasók, hogy beszéljen az orvos, de ebben az esetben kérdezze meg gyógyszerészét, különösen, ha szed a hosszú távú gyógyszeres kezelés. Gyógynövény, például, mellékhatásokat okozhatnak, ha keverve a vényköteles gyógyszerek vagy csökkenti a hatékonyságát a kábítószer.

Például Szent János cefre hatékonyságát csökkentheti a fogamzásgátló tabletták. Néhány más kiegészítők, mint a fokhagyma, zavarhatja a véralvadási képesség valami szem előtt tartani, ha egy közelgő műtét tervezett. Ezek a hatások életveszélyes is lehet, ezért mindig forduljon gyógyszerészéhez, mielőtt egy új kiegészítést.

Legyen egy címkét detektív

Legyen LaAll gyógynövény kell tüntetni a címkén a nevét, a gyógynövény, az összetevők teljes listáját, adag, hatóanyagok, összege, és a gyártó adatait. Ha van választási lehetősége, természetes étrend-kiegészítők, amelyek hordozzák a USP Verified logó. Ez azt jelenti, hogy a termék megfelel a szabvány által meghatározott amerikai gyógyszerkönyv. Ha kétségei vannak, akkor mindig találjon további bejelentkezik a Étrend-kiegészítő Label Database a National Institutes of Health.

Kanadában egy kiegészítést kell végeznie vagy természetes termék száma (NPN), vagy egy gyógyszer-azonosító szám (DIN). Ez azt jelenti, hogy a termék megfelel a szabványok által meghatározott Health Canada bel nyomozó.

Ne vásároljon a legolcsóbb vagy a legdrágább kiegészítés

A kiegészítők nem kell drága, hogy magas a minőség és a hatékonyság. A C-vitamin lehet megvásárolni fillérekért naponta. De ha valaki kiegészítő márka közül több választási hasonló termékek 40% -kal olcsóbb, mint a többiek, akkor valószínűleg egy jó ok el kell kerülni, hogy az egyik. Néhány a legolcsóbb-kiegészítők összetevők olyan formában, hogy nehéz lehet a szervezet számára, hogy felszívja.

Az élelmiszerek megválasztására, hogy nem Te vagy, amit megeszel, hanem Ön, milyen étel a test elnyeli. Ugyanez vonatkozik a táplálék-kiegészítők. Így néz kiegészítő típusok, amelyek a könnyen emészthető formája a tápanyagok vásárol. Például a csodálatos gyulladáscsökkentő gyógynövény kurkuma lehet megvásárolni a szokásos formában egynegyede a költségek egy formája az úgynevezett kurkuma fotó néhány Meriva.

De a kutatások azt mutatják, hogy a Meriva felszívódik akár 10-szer jobb, mint a standard forma kurkuma. Tehát a legjobb ár-érték összegének kurkuma, hogy lesz felszívódik a szervezetben ténylegesen származik a magasabb árfekvésű választás. Ha én keresem, hogy a kurkuma mint egy klinikai vizsgálat bizonyította tápanyag, amely segít megelőzni az Alzheimer-kór 20 év múlva, én választom ki a Meriva formájában kurkuma, hogy a legjobb felszívódás lehetséges.

Vásárolja meg a kiegészítőket csak a hivatalos honlapon

A kiegészítők termék, mint a kollagén termék nagyon gyakori a társadalomban. Ez a jelenség, hogy a probléma, mint a hamisított és egy hamis terméket. Emellett a tippeket osztjuk felett, a másik módja, hogy a minőség és az eredetiség vásárol a hivatalos oldalakon. Hivatalos oldalak tartani a termék minőségét, mert van egy biztonsági tanúsítványt a hatóság; ők is tartani a szállítási szolgáltatás segítségével a jó szállítási ügynök. Így, az Ön elégedettsége lesz a prioritás. Hogy ha a hivatalos honlapon nagyon egyszerű; akkor csak be kell kattintani ez itt.

Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>