Var man kan köpa 5HTP i din betrodda online shop

5HTP är ett populärt komplement i Australien och nya Zeeland används för att höja stämningen och förbättra sömnkvaliteten. Så, där är att köpa 5HTP i världen?

Det naturligt anskaffas från frön av den Griffonia simplicifolia, västafrikanska medicinalväxt. I kroppen bildas 5HTP naturligt när tryptofan bryts ned i levern. Tryptofan är en aminosyra som finns i många baslivsmedel bland annat kött, fisk och bönor. Äta mer av dessa livsmedel kan bidra till att öka 5HTP nivåer, men bara till en liten grad eftersom tryptofan har ett antal andra roller att fylla i kroppen.

Produktinformation

5HTP (5-hydroxitryptofan) är en kemisk biprodukt av den protein byggstenen L-tryptofan. Det produceras också kommersiellt ur frön från en afrikansk växt kallas Griffonia simplicifolia 5HTP används för sömnstörningar såsom sömnlöshet, depression, ångest, migrän och spänning-typ huvudvärk, fibromyalgi, fetma, premenstruella syndrom (PMS), Premenstruell dysforisk störning (PMDS), uppmärksamhet underskott-hyperactivity disorder (ADHD), beslag sjukdom och Parkinsons sjukdom.

Varför ska köpa denna 5HTP?

5HTP fungerar i hjärnan och centrala nervsystemet genom att öka produktionen av kemiska serotonin. Serotonin kan påverka sömn, aptit, temperatur, sexuellt beteende och smärtupplevelse. Eftersom 5HTP ökar syntesen av serotonin, används det för flera sjukdomar där serotonin tros spela en viktig roll bland annat depression, sömnlöshet, fetma och många andra förhållanden.

Eftersom det är en naturligt förekommande substans i kroppen, 5HTP mestadels är säkert för kortvarig användning (upp till 12 veckor). De med befintliga gastrointestinala problem bör dock vara försiktig och tala med en läkare, eftersom det finns rapporter om gastrointestinala biverkningar, inklusive illamående, kräkningar, buksmärtor och diarré. Också, undvika att ta detta tillägg om du redan tar antidepressiva läkemedel (såsom ett SSRI eller MAOI) eller ser en psykisk hälsaspecialist för svår depression eller bipolär sjukdom. 5HTP har varit känt att öka självmordstankar.

Var man kan köpa

om du vill köpa 100 mg eller högre 5HTP tabletter i ditt land, du behöver ett recept. Information om att köpa mindre doser av 5HTP är motstridiga. Vissa källor säger att 50 mg 5HTP piller kan vara tillgängliga utan recept, medan andra källor säger att all försäljning är förbjudna i vissa stater.

Men det är lagligt att importera 5HTP kosttillskott utan recept för personligt bruk. Personligt bruk är normalt definieras som de tre månaders värdet av produkten eller mindre. Som sådan, många människor i världen köpa 5HTP kosttillskott online från andra länder och har dem levereras till ditt land.

Den ursprungliga produkten är endast tillgänglig på deras officiella hemsida. Därför måste du beställa och köpa denna 5HTP endast på den officiella hemsidan. Du kan klicka på länken här för att skicka dig till deras officiella hemsida. Lita på det och du kommer att få den bästa 5HTP produkten förr.

 5-HTP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>