Vannak glucomannan kiegészítő tabletták hatékony fogyás?

Vannak glucomannan kiegészítő tabletták hatékony fogyás? Tudni, hogy a hatékonyság, tudnunk kell többet glucomannan.

Glükomannán cukor készült a gyökér a konjak növény, amely már évszázadok óta használják a hagyományos japán főzés, mint a sűrítő vagy gélesítő szer. Ez annyira híres Japánban, hogy még saját becenevet, a seprű a belek, ami ad egy jó ötlet, hogyan működik. Csak néhány kalóriát, glucomannan létrehoz egy teltségérzés elnyelik a vizet, és terjeszkedni alkotnak terjedelmes rost a gyomorban.

Biztonságos?

A leggyakoribb panasz, hogy figyelembe glucomannan kiegészítéseként számos tanulmány átmeneti volt puffadás és a gáz. A kutatók úgy érzi, ez lehet az oka, hogy az azonnali bevezetése szál egy alacsony rosttartalmú étrend. Most arra ne térítse ez enyhe kényelmetlenséget és néhány héten belül, ezek a mellékhatások alábbhagyott. Azon túl, hogy glucomannan biztonságosnak tűnik.

Hogyan működik?

Glükomannán működhet a gyomorban és a belekben vizet elnyelve alkotnak terjedelmes rost, amely kezeli a székrekedést. Azt is lassítják a cukor felszívódását és a koleszterin bélből, segít szabályozni a vércukorszintet a cukorbetegség, és csökkenti a koleszterinszintet.

Ez tényleg működik?

Tanulás mechanizmusok mindig érdekes, de amit igazán szeretnék tudni, ha ez a dolog vezet a tényleges fontot, hogy elveszett. Szerencsére már több randomizált, kontrollált vizsgálatok során glucomannan. Az ilyen típusú vizsgálatok az arany standard tudományos kísérletezés emberekben. A legnagyobb egy 176 egészséges túlsúlyos emberek véletlenszerűen lenyelik vagy egy kiegészítést glucomannan vagy placebót (hatóanyag nélküli tabletta), míg a kalóriaszegény étrend. Három különböző glucomannan kiegészítőket vizsgáltak, különböző dózisokban. Néhány is volt más szálak adunk nekik.

Miért kellene glucomannan előnyök

Bár a kutatás továbbra is fejlődik, és az FDA nem adta jóváhagyását bármely glucomannan termék egészségre vagy fogyás igények előzetes tanulmányok ígéretesek. Egy 2007-ben megjelent tanulmány a British Journal of Nutrition, a résztvevők, hogy egy glucomannan és psyllium maghéj kombinált kiegészítés elveszett körülbelül 10 kilót 16 hét képest 1,7 £ elveszett a placebo-csoportban. Egy másik vizsgálat során csak glucomannan megmutatta átlagosan 5,5 font elvesztette több mint nyolc hét, anélkül, hogy bármilyen más diéta vagy életmód megváltoztatásával.

Hol kaphatok további információt?

Lehet kapni az információt hivatalos honlapján, hogy ad némi hátteret és tippeket és jellemző kép konjac gyökér és glükomannán por. Próbálta már ezeket a tésztát, vagy vett giukomannánoldat kiegészítők? Hadd tudja, ha úgy tetszik a tésztát. Azt is tudom, hogyan készültök, vagy ha már volt olyan sikert a kiegészítő formában.

Mit kell vásárolni?

Nos, lehet, hogy nem szabad összekeverni a legjobb Glükomannán kiegészítő, amely hatékonyan működik a fogyás. Javasoljuk, hogy a proto-Col SlimFizz. Ez Proto-Col SlimFizz ad több haszon, természetes és biztonságos módon. Természetesen ez csak a hivatalos honlapon. Ezért kattints a linkre érdekében itt, hogy továbbra is, hogy a hivatalos honlapján. Ez a megfelelő idő, hogy a proto-Col SlimFizz. Ez teljesen az Ön számára.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>