Van-e olyan potenciális Resveratrol500mg mellékhatása?

A fogyasztók többsége nem számolt be arról a Resveratrol500mg mellékhatás. Van pontosan esetleges mellékhatása?

Káros hatásai resveratrol emberekben még nem számoltak be. Hosszú távú mellékhatásai nem ismertek. A kis-és rövid klinikai vizsgálat 2011-ben végzett elhízott betegek adott 150 mg naponta resveratrol megállapította, nem mellékhatások. Vannak azonban olyanok, akik nem szedhetik ezt a kiegészítést

Mi resveratrol

Resveratrol (3,5,4-trihidroxi-transz-sztilbén) egy természetes vegyület, megtalálható a vörös szőlő bőr, japán keserűfű (Polygonum cuspidate), földimogyoró, fekete áfonya és néhány más bogyókat. Ez egy erős antioxidáns, melyet egyes növények hogy megvédje őket a környezeti stresszt. Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyökök, amelyek úgy vélik, hogy az oka az öregedés. Japán keserűfű a növényi forrás a legmagasabb rezveratrol tartalom.

A resveratrol kétféle primer források: japán keserűfű, valamint a bőr vörös borszőlő. Modern tudomány fejlődésével lehetővé tette a resveratrol kell venni a természetes forrásokból. Szerencsére, mert akkor sok száz pohár bort, hogy elérje a egyenértékűségének mennyiségű resveratrol is kaphat a kiegészítése formájában.

Számos feltételnek kell kerülni, hogy a resveratrol

A betegek, akik vér rendellenességek, amelyek okozhatnak vérzést, ellenőrizni kell egy orvos, miközben a termék. Az emberek a műtéten átesett hagyja abba a resveratrol két héttel a műtét előtt, és nem veszi meg két héttel a műtét után, hogy csökkentse a vérzés kockázatát.

Ne vegyen rezveratrol kiegészítőket vagy túlzott mennyiségű természetes tartalmazó élelmiszerek resveratrol, ha terhes vagy szoptat. Hiányoznak a kutatás ezen a területen bizonyítani biztonságát. A resveratrol kerülni kell a gyerekek.

Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, hogy lassú a véralvadást, ne vegye ezt a kiegészítést. Ezek a gyógyszerek közé tartozik az aszpirin, clopidogrel (Plavix), diclofenac (Voltaren, Cataflam), ibuprofen (Advil, Motrin), naproxen (Anaprox, Naprosyn) Dalteparin (Fragmin) Enoxaparin (Lovenox), heparin, warfarin (Coumadin).

Mások tapasztalt resveratrol mellékhatások a hasmenés, hasi fájdalom és étvágytalanság és hányinger. Egyéb tünetei a következők voltak sötét színű vizelet, influenza-szerű tünetek, elvékonyodása a vér és kitörő akne.

Szóval, mi a teendő

Tehát a fenti információk már van az információkat a paraméter a resveratrol fogyasztás. A probléma súlyosbodhat, ha megvásárolja a hamis resveratrol a megbízható eladó. Annak megakadályozása érdekében, hogy a probléma, meg lehet vásárolni a terméket a rendelés hivatalos weboldalán keresztül. A vásárló a hivatalos honlapon nem csak a legjobb minőségű termék, hanem forduljon, hogy elkerüljék a mellékhatása resveratrol.

Vásárlás Resveratrol500mg

Hogy elkerüljük a mellékhatásokat, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megvásárolja az eredeti Resveratrol500mg. ez Resveratrol500mg csak megvásárolhatóak a hivatalos honlapján a Resveratrol500mg. akkor kattintson a linkre előírt itt, hogy továbbra is a hivatalos honlapján. Bízik benne, hogy csökkentsék a lehetséges mellékhatások Resveratrol500mg.

Resveratrol 500mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>