Vad skiljer mellan eksem och svamp?

Vad är eksem och svamp? Hur vet du relationen mellan två och hur man behandla dem? Vi kommer att förklara det här.

Eksem är en term för en grupp av sjukdomstillstånd som orsakar huden att bli inflammerad eller irriterad. Den vanligaste typen av eksem kallas atopiskt eksem eller atopisk eksem. Atopisk avser en grupp av sjukdomar med en ofta ärftlig benägenhet att utveckla andra allergiska tillstånd, såsom astma och hösnuva.

Dock vissa människor vet att det kan påverkas av vissa svamp. Är detta uttalande sant? Låt oss hitta svaret här.

Eksem

eksem är en allmän term för en grupp kroniska hudåkommor orsakas av inflammation. Atopisk dermatit (AD) är den vanligaste typen av eksem, och har kallats den “kliar de utslag.” Den allmänna termen av eksem används vanligtvis för att referera till AD. Ordet atopisk betyder en allergi som är oftast ärftlig, och dermatit definieras som inflammation i huden. Eksem är dessutom vanligt förekommande i familjer med en historia av andra allergier eller astma. Dessutom brister i hudbarriären möjliggör ut fukt och groddar in.

Den exakta orsaken till eksem är okänd, men det är tänkt att kopplas till en överaktiv respons av kroppens immunförsvar att irriterande. Detta svar orsakar symtom på eksem.

Svamp

svamp hudinfektioner orsakas av olika typer av svampar och kan vara en gemensam boven i kliande hud. Svampar invadera och växa i döda keratin, ett protein som gör upp din hud, hår och naglar. Olika typer av svampinfektioner är indelade i grupper utifrån vilken typ av svamp är inblandad.

Svampinfektioner är vanligtvis ytliga och kan påverka ditt hår, hud, naglar, eller någonstans du träffa svampen. De är mycket smittsam och vanligtvis plockade upp från direkt kontakt med någon av följande en annan person som har en svampinfektion. De andra är offentliga pooler eller badrum, ett smittat djur, en otvättad golv, kläder eller barnleksaker.

Eksem och svamp

eksem är en inflammatorisk hudsjukdom, på något sätt är relaterade med svampen. Svampinfektioner är snabbt bemöta av god hygien, torra förhållanden och svampdödande krämer. Svampdödande krämer kommer inte att behandla eksem. Vissa funktioner kan vara liknande men eksem och svamp är mycket olika. Rådfråga din läkare om du är osäker vad dina utslag är. Svampar är ansvarig för en mängd vanliga hudinfektioner.

Svamparna är oförmögna att tränga in och överleva nedanför de yttersta döda keratin skikten av huden så att dessa villkor är ytliga. Dessa infektioner överförs vanligen från djur till person, men kan också överföras från person till person. God hygien är absolut nödvändigt för att förhindra spridning av svampinfektioner. Som med någon grupp av sjukdomar, varierar symptomen av fungal hudinfektioner. Men är den gemensamma funktioner bland dem rodnad och klåda. Klåda och rodnad skapa förvirringen mellan dessa villkor och eksem.

Baserat på förklaringen ovan, finns det en skillnad på eksem och svamp. Men, du måste behandla dem perfekt. Ett sätt är att använda daglig grädde. Revitol eksem kan vara ett bra val. Varför? Detta görs kliniskt inte bara för att behandla eksem på grund av vissa orsaker. Svamp eller svampar bakterier kan läkas också med denna kräm. Därför föreslår vi verkligen att du använder denna Revitol eksem för att bota sjukdomen.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>