Vad är kopplat till födoämnesallergi med eksem för huden?

Vad är förhållandet mellan födoämnesallergi med eksem? Nu kommer vi att förklara tydligt om två. Dessutom kan du hitta den bästa behandlingen här.

Eksem, även kallat atopisk dermatit är ofta förknippat med födoämnesallergi; cirka 37 procent av småbarn med måttliga till svåra eksem också har födoämnesallergier. Forskare undersöker dock fortfarande den exakta innebörden av detta förhållande. Orsakar allergier eksem eller vice versa?

Vad är eksem?

Ordet eksem används för att beskriva ett antal kroniska hudsjukdomar. Atopisk dermatit är den vanligaste typen av eksem, särskilt hos spädbarn och små barn. I Kanada har cirka 10 procent av spädbarn och barn atopisk dermatit form av eksem. Det är vanligt att ordet eksem ska användas i stället för atopisk dermatit. I denna resurs betyder ordet eksem atopisk dermatit.

i samband med födoämnesallergi, eksem faktiskt tillhör en grupp av allergiska tillstånd inklusive astma, hösnuva och födoämnesallergi. Allergier tenderar att köra i familjer. Genetiken har en viktig roll vid fastställandet av vem kommer att få eksem. Eksem orsakas inte av en enda gen, ganska många gener agera tillsammans för att öka chansen att eksem utvecklar.

Födoämnesallergier

matallergier kan orsaka flare-ups. Eftersom en allergisk reaktion mot mat (antingen genom hudkontakt under matlagningen eller genom att äta maten) kan utlösa en AD flare-up, är det viktigt att identifiera de trigger livsmedel. Det är extremt svårt att diagnostisera allergier. Det säkraste sättet är att observera en försämring av eksem när ett visst livsmedel äts.

Ibland detta är bara en tillfällighet med fackling och måste verifieras med ett livsmedel utmaning, där det misstänkta livsmedlet äts i kontorets läkare. Undanhållande av livsmedel bör göras endast under överinseende av en läkare, som allvarliga näringsmässiga skador kan orsakas av eliminering av livsmedel som misstänks orsaka flare-ups. Patienter är sällan allergisk mot mer än en eller två livsmedel.

Länk mellan två

faktiskt, även om matallergi är vanligare hos barn som har eksem, de är separata villkor. Matallergi orsakar normalt inte eksem, men att ha eksem kan öka risken för att en födoämnesallergi utvecklar. För en beskrivning av hur eksem kan öka risken för födoämnesallergi,

eksem är stor som en del i atopiskt marschen. Atopisk marschen innebär diagnosen eksem, födoämnesallergi, allergisk rinit och astma, vanligtvis i denna ordningsföljd. Forskare har funnit att människor som har brist på Filaggrin (Filaggrin är ett protein som finns i det yttersta lagret av huden, vissa människor har en genmutation som orsakar Filaggrin-brist) är i riskzonen för att utveckla atopisk eksem. Förekomsten av denna gendefekt är också tros öka risken för att utveckla en födoämnesallergi.

Dock för att behandla de två sjukdomarna ovan, du måste ta rätt behandling. En av de är via den dagliga återfuktningskräm för att bota eksem och mat allergi på huden. Du kan välja Revitol eksem som mest rekommenderade grädde att behandla eksem och hudvård. Du kan använda den två gånger dagliga rutin. Det kommer att leda dig till få förr återhämtning bara på 3 dagar. Lita på denna produkt genom att köpa den i denna webbsida som officiell distributör.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>