Vad är hydrolyserat kollagen risker tar detta tillägg?

Tar hydrolyserat kollagen kommer att ge dig några fördelar. Men bör du också veta om hydrolyserad kollagen riskerna när du tar den.

Vi vet alla att kollagen är en viktig del av vår kropp. Det är en grupp naturligt förekommande proteiner som finns i stor utsträckning i djur. Avsevärt, hydrolyserad kollagen är också en av de viktigaste komponenterna i bindväven och finns i överflöd i den mänskliga kroppen. Det gör upp 25% till 30% av det totala proteininnehållet i kroppen. Men vet du riskerna för att ta hydrolyserad kollagen?

Vad är hydrolyserat kollagen?

Kollagen är ett protein som spelar en avgörande roll i uppkomsten av vår hud. Hydrolyserad kollagen är ett sätt att föryngra din kropp kollagen-nivåer och behandla tillstånd som artrit.

Dessutom, hydrolyserad kollagen är tillverkad av ben och brosk som har brutits i små komponenter som tillsammans är kända som gelatin. Benet och brosket krossas och avfettade. Sedan tas deras kalciumhalt bort genom att blötlägga det i saltsyra. Denna krossade blandning avlägsnas och indränkt igen i natriumhydroxid som förstör de naturliga obligationerna i kollagen.

Vad är riskerna med att ta hydrolyserad kollagen?

Riskerna för biverkningar varierar beroende på vilken typ av kollagen behandling du får. Kollagen krämer kommer förmodligen göra den störst skadan i plånboken, inte ditt ansikte. Muntliga kollagen kosttillskott utgör främst en fara om du har mat känslighet. De flesta märken är gjorda av kollagen som härrör från Ko eller kyckling produkter. Dessutom kan personer med autoimmuna sjukdomar (t.ex. herpes simplex) förvänta dig ett skov som kroppen reagerar på det främmande ämnet. Hydrolyserat kollagen kan också migrera, vilket ger ansiktet en pösig eller skeva utseende.

Med hydrolyserat kollagen på hud är kända för att orsaka eksem eller inflammation i huden. Det börjar med en mild utslag och den exakta orsaken kan variera från individ till individ. Dermatit kan inträffa på grund av olika orsaker. Det noteras dock ofta att det börjar med en allergisk reaktion.

När att vara medveten om riskerna, måste du rådgöra med läkaren. Om du har några allergier med kompositioner av hydrolyserat kollagen, är du bättre att ta detta tillägg. Detta hydrolyserat kollagen är faktiskt undersökas kliniskt. Många människor har också fått resultatet av tar detta kollagen tillägg. Så, när du är okej med ingredienser, bara ta det ursprungliga hydrolyserat kollagenet i denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>