Vad är eksem dermatit orsaker och typer?

Eksem dermatit är populära med hudsjukdom. Få information här ta reda på de symptom, tillstånd, typer och behandling.

Eksem är ett vanligt problem som gör att huden blir inflammerad. Människor kallar det ofta också dermatit. Dessutom är eksem en term för en grupp av sjukdomstillstånd som orsakar huden att bli inflammerad eller irriterad. Men kanske nu du vet om eksem dermatit. Vad är exakt detta dermatit?

Vad är eksem dermatit?

Eksem är en hudsjukdom som orsakas av inflammation. Atopisk dermatit är den vanligaste av de många typerna av eksem. Medan ordet “dermatit” betyder inflammation i huden, refererar “atopisk” till en allergisk tendens, som ofta ärvs.

Dessa sjukdomar kännetecknas av klåda, röd hud och utslag. I fall av kort varaktighet, kan det finnas små blåsor medan i långsiktiga fall kan huden bli förtjockad. Hudområde som är inblandade kan variera från små till hela kroppen.

Orsaker och villkora av eksem dermatit

dermatit orsaken är okänd men antas vara en kombination av genetiska och miljömässiga faktorer. Det vanligaste symptomet av eksem eller inflammation i huden, är torra, röda, kliande hud. Beroende på orsak, kan eksem blossa upp och orsaka svåra symtom. Dock kan det också bli ett kroniskt problem med mindre intensiv symtom.

Typer av eksem dermatit

du bör känna till vissa typer av eksem dermatit. Först är kontaktdermatit. Det orsakas av exponering för en irriterande eller allergisk reaktion, oftast dyker upp som en röd, kliande utslag som är begränsat till området av huden som exponeras för ämnet.

Sedan, atopisk dermatit är den vanligaste formen av eksem. Den drabbar ofta människor som också har astma eller hösnuva, eksem i släkten. Defekter i hudbarriären kan dessutom ut fukt och groddar in.

Nummulärt eksem, vanligt hos personer som har torr hud eller lever i torra miljöer, visas som röda, kliande, cirkulära fläckar av gråt, fjällande eller skorpa hud.

Seborroiskt eksem (“mjölkskorv” hos spädbarn) är ett tillstånd som ibland klassificeras som en form av eksem som är nära besläktad med mjäll. Det orsakar torr eller fet fjällning i hårbotten, ögonbryn, och ansikte, och ibland stammen. Hos nyfödda orsakar det en tjock, gul, crusty hårbotten utslag kallas mjölkskorv, som verkar relaterade brist på biotin och är ofta botas.

För att läka alla typer av eksem dermatit, kan du använda daglig fuktkräm kräm. Vi föreslår att du använder Revitol eksem. Det är effektivt att bota eksem dermatit betydligt bara på 3 dagar. Wow, därför bör att hitta ursprungliga Revitol eksem göras. Du kan få den ursprungliga produkten bara på denna webbplats. Varför? Det här är den officiella distributören. Därför kan vi garantera originaliteten.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>