Vad är det fördelaktiga kollagen tillägget för senan reparation

Ni behöver ett komplement till reparera din senan? Tillägget kollagen är det bästa svaret för senan reparation avsevärt. Bevisa det i denna artikel.

Talar om senan reparation, tidigare bör vi veta dessa två. Ligament och senor är gjorda av kollagen. När ligament och senor är skadade, producerar kroppen kollagen för att läka dem. Problemet med ligament och senor är att kroppen erbjuder dem en dålig blod leverans och, på grund av det, en dålig chans att helt läka.

Profil av kollagen

kollagen är det mest förekommande proteinet i våra kroppar, särskilt typ 1 kollagen. Det finns i muskler, skelett, hud, blodkärl, matsmältningssystemet och senor. Det är vad hjälper till att ge vår hud styrka och elasticitet, samt ersätta döda hudceller. När det gäller våra leder och senor, i enklaste form är det limmet som hjälper till att hålla kroppen tillsammans.

Dålig leverans av blod till ligament och senor är mycket tydligt från deras vit färg. Muskler, däremot, är röd eftersom de har en mycket bra blodtillförsel. Ligament och senor, därför är benägna att inte läka helt från skada, eftersom deras begränsad blodtillförsel inte erbjuder, bland annat leveranserna som är nödvändiga för att återuppbygga kollagen.

Kollagen reparationer senor och leder

har du någonsin känt extra styv och orsaka smärta när du flyttar? Det beror på att när vi förlorar kollagen, vår senor och ligament börjar röra med mindre lätthet, leder till stelhet, svullna leder och mer. Med gel-liknande, slät struktur som täcker och håller våra ben ihop, tillåter kollagen oss att glida och röra sig utan smärta. Tänk intag av mer kollagen-liknande smörja en knarrig gångjärn: det hjälper lederna flytta lättare, minskar smärta ofta samband med åldrande och även minskar risken för gemensamma försämring.

Precis som kollagen i vårt ansikte försämras, så gör kollagen i andra delar av vår kropp. Detta inkluderar ligament och senor i och runt, våra leder. Där förlust av kollagen i vårt ansikte kännetecknas av rynkor, i våra leder det kännetecknas av smärta och en diagnos av degenerativ ledsjukdom eller degenerativ disksjukdom.

När du tror att du behöver sådan typ av kollagen supplement, hydrolyserat kollagen kan vara ett bra val. Detta är väl känd som en utmärkt kollagen-tillägg som härrör från nötkreatur ben och brosk. Vanligtvis benet krossas, mals, avfettade, indränkt i syra för att ta bort kalcium, indränkt igen för att bryta obligationerna som kollagen och sedan uttorkad. Du kan naturligtvis köpa och sedan bevisa fördelarna med hydrolyserat kollagen i denna webbplats. Vi övertala dig att veta mer om denna produkt genom att klicka på länken som anges här.

Hydrolysed Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>