Vad är det bästa säkra anti skrynkla grädden under graviditeten?

Gravida kvinnor känner ibland orolig för att ha fler rynkor. Men vilken typ av antirynkkräm medan gravida som är säkra för dem?

De flesta gravida kvinnor vet att vad de sätta (inte eller) i sina kroppar är viktigt för välbefinnandet hos sin växande barn, oavsett om det är rätt typ av protein, för mycket koffein eller vissa typer av fisk. Däremot kan många gravida kvinnor vet inte att vad de sätter på sina kroppar är lika viktigt.

Säkra ingredienser för hudvårdsprodukter under graviditet

en vanlig fråga är om produkter som innehåller bensoylperoxid, Hydrokinon, solskydd actives eller salicylsyra är säkra att använda under graviditet eller vid amning. Tyvärr har många läkare inte ett färdigt svar, lämnar blivande mödrar frustrerad och förvirrad.

Vissa ingredienser som är säkra för gravida kvinnor är sannolikt listorna här. Bensoylperoxid är en utmärkt ingrediens att motverka blemmor och anses säker i låga koncentrationer (5% eller mindre) när du är gravid. Receptbelagda utvärtes antibiotika, såsom erytromycin och klindamycin anses säkra för användning under graviditet.

Bästa anti skrynkla grädde för gravida kvinnor

anti aging krämer inkluderar krämer som skapats för att minska fina linjer och rynkor. Vanliga namn för vitamin A inkludera Oleovitamin A, 3-Dehydroretinol, Retinol, Retinoid, Retinol acetat, Retinol-palmitat, Retinylpalmitat, Retinyl acetat och Vitamin A palmitat. När du väljer någon ansiktslotion, kroppen grädde eller hudbehandling, är det viktigt att läsa ingrediens etiketten och notera eventuella källor till vitamin A. Vissa produkter kommer att lista vitamin A av mer än ett namn, som betyder den anti-aging krämen innehåller flera källor av vitamin.

Undvika recept retinoid (t.ex., Renova, Retin-A, Differin, Tazorac och generic tretinoin) och over-the-counter produkter med retinol på grund av dess relation till receptbelagda retinoider. Om du normalt använder denna typ av produkt, du överväga att byta till ett anti-aging serum som inte innehåller retinol.

Pågående användning av hudvårdsprodukter laddade med antioxidanter och hud-reparera ingredienser rekommenderas, men återigen, se till att kolla med din läkare och följa dennes råd.

Efter genomgången ovan, tycks det vara förvirrad att välja säkra och rätt krämen under graviditet. Men nu, kanske du inte behöver känna sig förvirrad längre. Vi har denna utmärkta anti-rynk kräm namngivna Revitol Phytoceramides. Denna kräm är tillräckligt säkra för igenom hudläkare test för alla personer inklusive gravida kvinnor. Du kan få denna produkt här. Säkerställa att du får det i den officiella distributören. Därför än en gång kan du bo yngre under din graviditet med hjälp av denna Revitol Phytoceramides grädde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>