Vad är det bästa och enklaste cellulitbehandling som fungerar?

Har du celluliter? Något sätt, Läs den här artikeln och hitta den bästa cellulitbehandling som fungerar gjort hemma super enkelt.

Om du är en av de nästan 90 procent av vuxna kvinnor slåss den utbuktning, dimpled klumpar på dina lår, armar, mage, eller bakom, är tydligt i gott sällskap. I själva verket kan alla utveckla celluliter, den irriterande tillstånd som uppstår när utvidgade paket av kroppsfett deponeras djupt under huden ballongen upp till ytan, att driva igenom lager av fibrer som hålls en gång dina lemmar fin och fast. Här hitta rätt behandling som arbetar för att göra hemma enkelt och effektivt.

Massage behandlingar

flera maskiner har införts som masserar de områden som påverkas av celluliter. Ett exempel på massagebehandlingar är Endermologie. Denna teknik använder en elektriskt driven enhet som suger, drar, och kramar drabbade områden. Behandlingarna är dyra och vanligtvis varar i 30-45 minuter. Ten till 12 behandlingar krävs vanligtvis innan resultaten är märkbara. Endermologie har godkänts av amerikanska FDA för en tillfällig minskning av uppkomsten av celluliter. Medan en tillfällig minskning av celluliter kan förekomma, verkar tekniken omfördela fett i stället för att permanent förändra dess konfiguration under huden. Regelbundet underhåll behandlingar krävs efter den initiala effekten har uppnåtts eller celluliter kommer tillbaka.

Konditionsträning är den bästa formen av motion för att minska celluliter

när det gäller en plan för effektiv träning, öka miles du kör på löpbandet ensam inte kommer att producera de resultat du söker. Visst, denna typ av övning kommer att minska kroppsfett, som är en viktig faktor, men även mager få celluliter, som det är mer att göra med bindväv och avsaknaden av muskeltonus.

Aktuella lösningar

det enklaste kortsiktiga sättet att förbättra utseendet på celluliter är en lotion eller en kräm. Den faller i två huvudsakliga läger: de som innehåller koffein, som har en tillfällig åtstramande effekt och hjälpa gupp ser smidigare, och de med ett vitamin A-derivat, som över tid kan tjockna det yttre lagret av huden och gör klumpar mindre synliga. Dessa ingredienser kan kombineras med andra, såsom gingko och C-vitamin, som båda kan förbättra cirkulationen för att minimera stötar och strama upp huden.

En av de gräddvita lösningarna att bota och behandla är Dermology grädde. Dermology Cellulite Solution är lätt att använda: klienten helt enkelt applicerar krämen genom att gnida den på huden 3 – 4 gånger per dag att börja se resultat på bara några veckor. Många kunder rapporterar dramatiska förbättring uppkomsten av celluliter i 30 dagar! Inte alla ingredienserna i Dermology Cellulite Solution visas på webbplatsen eller produkten, så att klienten inte kan vara säker på exakt vad de sätter på sin hud. Dermatologer rekommenderar alltid att en over-the-counter topisk hudvård produkt på ett litet område för att testa för en reaktion innan du använder den på större celluliter problem zonen.

Så nu, handla här Dermology grädde av online på deras officiella hemsida. Du kan fråga om priset, erbjuda, frakt, och produktinformation klart trodde officiella webbplats. Hur hittar du deras officiella hemsida? Klicka på länken här och du kommer att omdirigeras till deras officiella hemsida här Dermology kräm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>