Vad är avgörande eksem orsakar att du exakt kan undvika

Har du noterade eksem orsakar? Varför gör du känner dig så smärtsamt detta eksem? Du behöver veta orsakerna till eksem. Därför kan du ignorera dem.

Eksem är en term för en grupp av sjukdomstillstånd som orsakar huden att bli inflammerad eller irriterad. Den vanligaste typen av eksem kallas atopiskt eksem eller atopisk eksem. Atopisk avser en grupp av sjukdomar med en ofta ärvda tendens att utveckla andra allergiska tillstånd, såsom astma och hösnuva.

Läkarna vet inte exakt vad som orsakar eksem. Den vanligaste typen av eksem kallas atopisk dermatit liknar allergi. Hudirritation, som ses oftare hos barn i stället för vuxna, är dock inte en allergisk reaktion. Här visar vi de ifyllda orsakerna till eksem.

Irriterande

finns vardagliga produkter och även naturliga ämnen som kan orsaka din hud att bränna och kliar eller bli torr och röd. Dessa kan vara produkter som använder på kroppen eller i ditt hem. De är till exempel hand och skålen tvål, tvättmedel, schampo, badskum och duschkräm, eller surface rengöringsmedel och desinfektionsmedel. Även vissa naturliga vätskor som juice från färsk frukt, grönsaker eller kött, kan irritera din hud när du rör dem.

Kropp immunförsvaret att irriterande

den exakta orsaken till eksem är okänd, men det är tänkt att kopplas till en överaktiv respons av kroppens immunförsvar att irriterande. Detta svar orsakar symtom på eksem. Eksem är dessutom vanligt förekommande i familjer med en historia av andra allergier eller astma. Dessutom brister i hudbarriären möjliggör ut fukt och groddar in.

Direkt kontakt med ett allergen

Allergisk eksem uppstår när du kommer i direkt kontakt med ett allergen. Villkoret är känd som en fördröjd allergi eftersom det inte utlöser en allergisk reaktion direkt. Symtomen på allergisk eksem kan inte utvecklas i 24 till 48 timmar efter att du har uppfyllt allergen. Dessutom, kan de miljöfaktorer eller allergener vara kallt och torrt väder, fukt, husdammskvalster, husdjur päls, pollen och mögel.

Stress

känslomässig stress är kända för att vara associerade med eksem, men vi är inte riktigt säker på varför. Vissa eksem symptom bli värre, när de känner sig stressade. Andra kan bli stressad, bara veta de har eksem och detta kan göra huden blossar upp.

När upplever eksem, en sak att göra bota det betydligt. Här antar vi att du använder ytterligare behandling. Den Revitol eksemen är en bra idé. Denna typ av daglig återfuktningskräm kan läka eksem endast i 3 dagar. Du kan få alla fördelar när att få denna fuktighetskräm. Få den ursprungliga produkten av Revitol eksem på denna webbplats. Varför? Vi är officiell distributör. Därför kan vi garantera originaliteten i Revitol eksem.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>