Utmärkta kollagen supplement för ledvärk: hur det fungerar?

Är du upplever ledvärk och andra skelettproblem? Numera kan du använda kollagen tillägget för helande ledvärk. Hitta informationen här.

Kollagen är det viktigaste strukturella protein som finns i muskler, skelett, senor och hud av djur, som ger styrka till kroppen. Rätt mängd av kollagen är nödvändigt för hälsan. När det går sönder eller blir utarmat flera hälsa problem kan uppstå. Kollagen har länge använts för kosmetiska ändamål för yngre och fastare hud. Idag, används kollagen kosttillskott för att läka och reparera vävnader.

Varför kollagen, och vad har det att göra med våra leder?

Kollagen är en viktig komponent i bindväven i kroppen. Det är ungefär en fjärdedel av vår kroppsmassa, och finns i hud, muskler, senor och andra. Alla djur är främst kollagen. Det är det mest förekommande proteinet i djurriket. Din skinnrock? Tänk på det som en kollagen-kappa. I själva verket, det är där din Genacol kommer från. Kollagen källan för detta särskilda tillägg är Europeiska nötkreatur hud kollagen.

Kollagen hydrolysat (enzymatiskt hydrolyserad kollagen eller kollagen peptid) kan bidra till att minska smärtan av artros (slitna leder) enligt vissa preliminära studier, även om bevisen inte är avgörande och det är oklart hur mycket det kan bidra till att förbättra andra symtom, som stelhet och svullnad. Collage peptider kan också bidra till att öka muskelstyrka. För detaljer, inklusive dosering används vanligtvis och längd på behandlingen.

Typ II kollagen för ledvärk

brosk består av en enda celltyp, kondrocyter inbäddade i extracellulär matrix består av två huvudkomponenter. Typ II kollagen förmedlar draghållfasthet till vävnad och aggrekan som ger brosk förmåga att motstå tryckkraft. Iscensatt syntes och omsättning säkerställer och upprätthåller den biokemiska karakteristiskt av brosk.

i detta fall, de positiva effekterna av kollagenpeptider har rapporterats i ett flertal forskningsresultat. Kliniska studien utfördes av Moskowitz, utförs på olika populationer för en period som sträcker sig från 30 till 90 dagar, visade en positiv effekt på knä gemensamma komfort med en dos av 10g kollagenpeptider per dag. Effekten var ännu mer uttalad hos patienter med svårare symtom.

Baserat på förklaringen ovan, det är tydligt att kollagen tillägg kan hjälpa dig att bota ledvärk. Nu, vilken typ av kollagen supplement att ta? Ingen oro, bara ta hydrolyserat kollagen. Detta är den bästa kollagen produkt framtagen för många fördelar. Denna betrodda kollagen supplement har bevisats med kliniska formulering. Hydrolyserat kollagen är verkligen en utmärkt kollagen kosttillskott som ursprungligen tillverkad av högkvalitativa ingredienser för bättre resultat. Nu, kan du få den ursprungliga produkten på vår hemsida, officiell distributör för produkten hydrolyserat kollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>