Utløsende allergi forårsaker eksem?

Hva slags allergi forårsaker eksem? Følelsen bekymret for eksem fornuftig. Eksem er veldig frustrerende. Her finne tilkobling av allergener og eksem.

Når kroppen møter noe som kan gjøre deg syk, immunforsvaret fremmer kjemiske endringer for å hjelpe din kropp avverge sykdom. Du er utsatt for tusener av stoffer hver dag, og de fleste forårsaker ikke immunsystemet til å reagere. I noen tilfeller, men kan du oppfylle visse stoffer som utløser en immunsystemet, selv om de ikke er vanligvis skadelig for kroppen. Disse stoffene kalles allergener. Når kroppen reagerer på dem, anledninger det en allergisk reaksjonen. Her oppstår eksem. Derfor, hva er lenker til allergiske og eksem?

Allergener

det er hverdagslige materialer i miljøet som kan føre til at du har en allergisk reaksjon og utløse eksem (eller AD) blusse opp. Noen av de vanligste er sesongmessige pollen, støv mites, kjæledyr dander fra katter og hunder, mugg og flass.

Allergener som forårsaker symptomene å holde rundt mye lenger, eller å komme tilbake, er mye vanskeligere å finne. It is important to know the allergens that could cause a flare-up so that you can help keep your rash under control.

Allergisk eksem er også kjent som allergisk dermatitis, kontakteksem, allergisk kontakt, dermatitt og kontakt eksem.

Hvordan kroppen reagerer på allergener?

Noe forskning har funnet at personer med eksem kan ha en defekt i deres huden barriere. Små hullene i huden gjør det tørke ut fort, og la bakterier og allergener i kroppen. Når allergener gå inn i huden, be de kroppen å gjøre kjemikalier som fører til rødhet og hevelse, kalt betennelse. Forskning peker også på et problem med en hvite blodlegemer som leverer kjemikalier som bidrar kontroller allergiske reaksjoner i kroppen. Dette kan hjelpe forklare hvorfor folk med eksem har utbrudd når de er rundt allergener.

Unngå allergener å hindre flare-ups

for å administrere eksem, må du fukte daglig og ta medisiner som legen har foreskrevet det. Det hjelper også for å unngå allergi triggere. Hold deg unna ting som irriterer huden. Vanlige inkluderer ull, såper og vaskemidler, parfyme, kjemikalier, sand og sigarettrøyk.

Unngå allergi triggere. Pollen, mugg, kjæledyr dander, støv mites og andre allergener kan gjøre eksem blusse opp. Du kunne prøve en støvtett mattress og pute dekker, fjerne tepper, unngå kontakt med dyr og bo innendørs når pollen teller er høy.

Hvis eksem kampen tiltrekker deg på grunn av allergener, men du bør cure den så snart som mulig. Her kan du bruke den daglige fuktighetskrem for ekstra måter healing eksem. Vi anbefaler Revitol eksem. Dette produktet er valgt fordi det er klarert å helbrede eksem bare på 3 dager. For å få opprinnelige Revitol eksem, kan du kontakte oss på dette nettstedet. For er vi de offisielle Distributør website å sørge for at du får den opprinnelige Revitol eksem.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>