Trusted място за закупуване на колаген добавки за регенерация

Вземете най-доверен място за закупуване на колаген добавки за регенерация. В тази статия ще ви доведе да изберете най-добрата добавка.

Хрущялът е важно, но склонни части на тялото. За да поддържате хрущял сейф, консумират колагена. В тази статия ще ви кажа защо колаген може да поддържате хрущял в безопасност. Колагенът е по количество протеин в организма. Той е основен градивен елемент на кожата, косата, ноктите, костите, ставите, сухожилията и хрущялите. Смята се, лепилото, което държи тялото заедно.

Хрущялът и неговата функция

Хрущялът е еластична и гладка еластична тъкан; гума като подложка, която покрива и предпазва краищата на дългите кости при ставите, и е структурен компонент на гръдния кош, ухото, носа, бронхите, междупрешленните дискове, както и много други компоненти на тялото. Не е трудно и твърда като костите, но е по-твърд и по-малко гъвкави от мускулите.

Механичните свойства на ставния хрущял в носещи стави като коляното и бедрото са изследвани подробно в макро, микро и Nanoscales. Тези механични свойства включват отговор на хрущяла в триене, натиск, срязване и натоварване на опън. Хрущялът е еластична и показва вискоеластичните свойства.

Хрущялът е с ограничена ремонт възможности: Защото хондроцитите са обвързани в пропуските, те не могат да мигрират към увредените зони. Ето защо, увреждане на хрущяла е трудно да се излекува. Също така, тъй като хиалин хрущял не притежава кръвоснабдяване, отлагането на нова матрица е бавен. Повредените хиалин хрущял обикновено се заменя със фиброхрущял съединителна тъкан. През последните години, хирурзи и учени са разработили серия от процедури за възстановяване на хрущяла, които помагат да се отложи нуждата от подмяна на ставата.

Как колаген може да запази здравето на хрущяла

Освен че е ключов компонент на хрущяла, колаген протеин е също така, в кожата и сухожилията. ProtocolCollagen предвижда хрущял със своята сила и създава рамка, която се помещава на другите компоненти на хрущял.

Твърдението, че колаген могат да стимулират растежа на нови хрущял в ставите се потвърждава от последните медицински изследвания, които казват, че пациентите с артритни или повредени стави установено подобрение на мобилността и за облекчаване на болката, когато приема на добавката.

А лабораторно изследване показа също, че колаген може да стимулира растежа на нова хрущялна тъкан. Колагенът е най-често срещаната протеина в организма при около 33 на сто. Той присъства в костите, ставите, мускулите и други съединителната тъкан. Учените смятат, че при някои хора, особено възрастните хора, неговото производство се забавя или спира.

Добавки изглежда да изпълнява същата роля като естествен колаген в поддържането на тъканите в ставите здрави и еластична.

Д-р Стефан Oesser, най Кил университет в Германия, публикувано изследване, което показва, че чрез добавяне на колаген в хрущялната тъкан, е било възможно да се насърчат допълнителни клетки да растат.

Това е първият път, някой е доказал, че колаген има този ефект на хрущяла и подкрепя непотвърдени данни и проучвания на пациенти, казва той.

Ние все още се опитват да разгадаят защо колаген работи по този начин. Това може да е трудно да се установи, тъй като има редица сложни взаимодействия. Но ние сме най-накрая установи, че това се случва.

Изследвания преди две години от Roland Московиц, професор по ортопедия в университета Case в Америка, погледна на 400 пациенти с артритни колене от САЩ, Великобритания и Германия. Някои получи плацебо, а други са били лекувани с колаген.

Последната група показва значително намаляване на болката и подобряване на подвижността на ставите, с 93 процента постигане на положителни резултати, някои само след две седмици.

Къде да купя колаген добавки

Най-добрият начин да се купи допълненията ProtocolCollagen е чрез достъп до официалния сайт. Закупуването ProtocolCollagen в официалния сайт ви донесе много предимства. Първо, качеството е гарантирано, а след това, трябва само да останете на място и да се отпуснете, тъй като ще се доставят в бързо време, трета, можете да получите много промоции от него. И така, какво чакате? Когато кликнете върху тази връзка, за да ви отведе до официалните интернет страници на този ProtocolCollagen.

Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>