Trenbolone стероид описание: преглед

Ако искате да знаете за описанието на стероидите Trenbolone, тогава сте били на правилното място. В тази статия ще разкрием много неща за Тренболон. Тренболон е най-мощният анаболен стероид и е достъпен както на конвенционални, така и в търговската мрежа. Тези, които четат за него, трябва да се окажат или уплашени, или изумени. Trenbolone определено не е съединение за начинаещи и сериозно внимание трябва да се направи, преди да реши да го използвате. В повечето ситуации, най-често се използва от напреднали и междинни стероиди, които са извършили поне няколко цикъла и са изградили опит с анаболни стероиди.

Какво е всъщност описание на стероид Trenbolone

Trenbolone е анаболен стероид. Използва се за увеличаване на мускулния растеж и апетита. Trenbolone съединения имат свързващ афинитет към андрогенния рецептор три пъти по-висок от този на тестостерон. Веднъж метаболизирани, лекарствата имат ефект на увеличаване на азотното поемане от мускулите, което води до увеличаване на скоростта на синтеза на протеини. Той има и вторични ефекти на стимулиране на апетита, намаляване на количеството мазнини, които се отлагат в тялото, и намаляване на скоростта на катаболизма. Trenbolone се предлага в три форми:

 • Тренболон хексахидробензилкарбонат.
 • Trenbolone enanthate.
 • Тренболон ацетат.

Сред тези три, най-популярните на пазара е Trenbolone ацетат.

Предимства на тренболон и странични ефекти

Когато говорим за описание на стероид Trenbolone, ние не можем да избегнем да говорим не само за тези стероидни ползи, но и за страничните ефекти. Да започнем с ползите. Като силен и мощен анаболен стероид, Тренболон има способността да трансформира тялото ви. Ето някои от потенциалните ползи, които този стероид може да осигури:

 • Повишен синтез на мускулни протеини, размер и плътност, както и сила и сила.
 • Поддържа тежкия и сух поглед – минимално задържане на вода.
 • Ефективно разпределяне на хранителните вещества – изкарва калориите в мускулите, а не на мазнините.
 • Увеличава броя на еритроцитите, васкуларността и помпата.
 • Повишава нивата на тестостерон.
 • Повишава агресивността и асертивността.
 • По-високи нива на издръжливост и издръжливост.

Ами страничните ефекти? Силата на Trenbolone е положителна в същото време отрицателна. Това пречи на много хора да го използват, тъй като се страхуват от страничния му ефект върху тялото. Ако решите да използвате Тренболон, бъдете готови за следните нежелани реакции:

 • Увеличаване на производството на масло за тялото, което води до акне.
 • Ненормален растеж на окосмяването по лицето.
 • Може да доведе до плешивост при мъжете.
 • Увеличете риска от развитие на доброкачествена хиперплазия на простатата.
 • Можете също така да бъдете много агресивни в подхода си.
 • Безсъние.
 • Увеличаване на изпотяването.

Как да използвате Trenbolone

Последното нещо, което трябва да бъде включено в описанието на стероидите на Trenbolone е за правилното използване на това лекарство. Със своята сила Тренболон се превърна в един от най-силните анаболни стероиди, които дори една малка доза може да доведе до положителни резултати. Не се опитвайте да навредите на тялото си с прекомерна употреба, защото малко може да работи както тестостеронът. Дори и умерени дози не се изискват, тъй като малко Trenbolone върви дълъг път. С поглед към дозата на Trenbolone, повечето от хората установяват, че 50 mg, приложени всеки ден, обикновено са достатъчни. Това се равнява на приблизително 200 милиграма всяка седмица и предотвратява появата на мускулна загуба по време на цикъла на рязане. Счита се, че средната доза Тренболон е между 75 и 100 mg през ден. Това се равнява на приблизително 300 mg до 400 mg всяка седмица и осигурява огромни промени в тялото. Разширено използване обикновено се придържат към умерена доза Trenbolone поради своята сила. Важно е да се отбележи, че по-високата доза Тренболон не се препоръчва поради страничните ефекти, които ще възникнат. Е, това е всичко за Trenbolone стероид описание. Ако искате повече информация, можете да кликнете върху банера по-долу.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>