Topp naturlig kolon rensningen formel du måste ta för behandling

Rensningen kolon är en sådan viktig sak att göra. Läs denna artikel för att veta den bästa naturlig kolon rensningen måste du välja hemma.

Tjocktarmen, en del av matsmältningssystemet, ansvarar för att utvinna vatten, salt, vitaminer och näringsämnen från svårsmält mat fråga, bearbetning mat som inte var spjälkas i tunntarmen, och eliminera fast avfall från kroppen.

Dock när det inte fungerar ordentligt, börjar den att absorbera gifter istället för att eliminera dem, därigenom orsakar problem som huvudvärk, uppblåsthet, förstoppning, gaser, viktökning, låg energi, trötthet och kroniska sjukdomar. Läs den här artikeln att veta de bästa naturliga botemedel för kolon rensningen.

Apple, sea salt, ingefära och citron kolon rengöra

Låt oss komma igång att göra denna fantastiska hemmagjord kolon rengöra. Du behöver ett högt glas och en sked. Starta genom att placera 3,5 uns renat vatten i en kastrull. Du vill värma vattnet, inte koka den så att du kan dricka vattnet på en säker temperatur. Drick detta första sak på morgonen på fastande mage. Då har denna blandning igen strax före en lätt lunch, helst med ångkokta grönsaker och ugnsbakad lax, och igen på eftermiddagen. Har 6 till 8 glas rumstemperatur vatten hela dagen. Kan det vara bäst att bromsa konsumtionen av vätskor efter 17 så att du inte väcks i natt, med att behöva gå på toaletten.

Vatten – den magiska drycken

vatten är först och det grundläggande kravet för liv och så är det för kolon rensningen. Vi behöver ha mycket vatten under dagen att hålla oss hydrerad och hålla våra kroppsorgan som väl fungerande. Så, inte beröva din kolon, eller för den delen alla organ i kroppen av vatten. Har minst 8-10 glas vatten dagligen.

Dricka tillräckligt med vatten även stimulerar den naturliga peristaltiska åtgärden, vilket gör din kolon börja fungera på ett normalt sätt. Tillsammans med vatten, kan du också ha andra naturliga vätskor (inte colas och läsk) såsom färsk frukt och grönsaksjuicer, citronsaft, kokosvatten och andra.

Yoghurt

äta färsk yoghurt på regelbunden basis är ett bra sätt att hålla kolon friska. Att vara en probiotisk mat, kommer att yoghurt, särskilt en med levande och aktiva kulturer, införa goda bakterier i tarmen som främjar matsmältningen. Det kommer också bekämpa inflammatoriska tarmsjukdomar.

Fiberrika livsmedel

äta livsmedel rika på fiber hjälper rengöra tjocktarmen av de skadliga gifterna. Fiber hjälper till att hålla avföringen mjuk och förbättra avföring, som i slutändan uppmuntrar kroppen att driva ut slaggprodukter. På samma gång, fiberrika livsmedel, kommer också hjälpa att bli av någon form av intestinala problem? Du kan lägga en hel del fiber i kosten genom att äta färska frukter som hallon, päron och äpplen, samt färska grönsaker som kronärtskocka, ärtor och broccoli. Spannmål, fullkorn, nötter, bönor och frön också innehåller en bra mängd fibrer.

För att slutföra naturläkemedel för kolon rensningen, kommer du att få ett bra komplement. Här, rekommenderar vi starkt DigestIt formel för att hjälpa dig. Denna helt naturliga växtbaserade kolon rensningen behandling har ändrade hundratusentals människors liv genom våra skonsam och effektiv hela kroppen säker och effektiv inre rengöring. Du kan bara köpa detta tillägg på webbplatsen officiell produkt. Hitta sidan genom att klicka på http://digestit.com. Det kommer att hjälpa du omdirigera till den officiella shop det DigestIt tillägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>