Tar legen diagnosen høyre psoriasis?

Hvem tror du at du opplever psoriasis? Selvfølgelig, er psoriasis diagnosen svært viktig å bestemme du har det eller ikke.

Som oftest psoriasis diagnosen er ganske grei. Legen vil utføre en fysisk undersøkelse av huden, hodebunnen og negler, og ta din medisinske historie. Hvis du har et familiemedlem med psoriasis, er det viktig å dele det med legen din. I sjeldne tilfeller kan psoriasis diagnosen kreve en biopsi, der legen tar et lite utvalg av huden til å undersøke under et mikroskop slik at han eller hun kan angi nøyaktige psoriasis og utelukke andre sykdom muligheter.

Primære diagnostisere av lege eller hudlege

primary care lege eller hudlege vil kunne diagnostisere psoriasis ved å undersøke huden. Men siden psoriasis kan se ut som eksem og andre hudsykdommer, kan diagnostisering det være vanskelig. Hvis legen ikke er sikker på om du har psoriasis, kan han eller hun bestille en biopsi. Legen vil fjerne et lite utvalg av huden og har sett på under et mikroskop.

Straightforward diagnosen

i de fleste tilfeller, diagnostisering av psoriasis er grei. Fysisk eksamen og medisinske historie. Legen kan vanligvis diagnostisere psoriasis ved å ta din medisinske historie og undersøke dine negler med huden og hodebunnen.

Hudbiopsi. Sjelden, kan legen ta et lite utvalg av huden (biopsi) som undersøkes under et mikroskop til å finne den eksakte typen psoriasis og utelukke andre lidelser. En hudbiopsi kan vanligvis gjøres i et legekontor etter en lokal bedøvelse.

Snakker med en hudlege

når du har en psoriasis diagnose, er det viktig at du ser en hudlege. En hudlege er en doktor som spesialiserer i diagnostikk og behandling av hudsykdommer som psoriasis og kan svare på spørsmål og gir innsikt i leve med psoriasis.

Når snakker med hudlege, er det viktig å ha en ærlig dialog. Din hudlege bør forstå den fulle virkningen psoriasis har på livet ditt, både fysisk og følelsesmessig.

Sjekkontoen betingelse

helsepersonell kan vanligvis diagnostisere psoriasis ved å nøye sjekke huden og be pasienten om tegn og symptomer. Det er ingen bestemt blodprøver eller diagnostiske prosedyrer for psoriasis.

Legen kan ta en biopsi (lite utvalg av huden) eller skraping og har undersøkt under et mikroskop enten utelukke andre lidelser og/eller finne ut hva slags psoriasis det er. For biopsy får pasienten en lokal bedøvelse. Denne typen biopsi er vanligvis utført på doctor office.

Hvis du får positivt psoriasis, må du se lege og få medisiner før. Du kan imidlertid balansere medisiner med fuktighetskrem kremen. Det er å fukte huden å være naturlig som tidlig tid. Her, vi anbefaler deg å ta en fuktighetskrem cream kalt Revitol Dermasis. Produktet viser bruk av herbals. Du vil ikke finne noen harde og kjemiske komponenter på denne Revitol Dermasis. Dette produktet er derfor svært viktig å bruke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>