Som en av den bästa carb blocker tillägget ska du ta?

Carb blockerare är en typ av kosttillskott. Vill du veta den bästa carb blockeraren tillägg som du kan välja? Hitta den bästa carb blockeraren här.

Tillägget kommer vanligen fungerar annorlunda än de flesta av de andra viktminskning piller på marknaden. De blockerar kolhydrater från att rötas, tydligen så att du kan äta kolhydrater utan (vissa) av oönskade kalorierna. Dock är de lika fördelaktigt eftersom de är sunda? Detta är en detaljerad genomgång av carb blockerare och deras effekter på din hälsa och vikt.

Vad är carb blockerare?

Carb blockerare, även känd som stärkelse blockerare, kan hjälpa till att blockera de enzymer som behövs för att smälta vissa kolhydrater. Vissa typer säljs som viktminskning kosttillskott. De är gjorda av en grupp ämnen som kallas alpha-amylas-hämmare, som förekommer naturligt i vissa livsmedel.

Dessa föreningar är vanligtvis utvinns ur bönorna och kallas Phaseolus vulgaris extract eller vit kidney bean extrakt. Andra kommer i form av receptbelagda läkemedel som kallas alfa-glukosidas inhibitorer (AGIs), som används för att behandla högt blodsocker i typ 2-diabetiker.

Som en att välja?

Detta beror helt på ditt val av mat. Om du gillar fet friterad mat och är en regelbunden på snabbmatsrestauranger, då är fett blockerare rätt val. Men om du har en söt tand eller majoriteten av din kost består av vitt mjöl produkter, gå för carb blockerare.

Vissa produkter har båda egenskaperna; de binda fetter och klippa några av kolhydraterna ut. Om du ständigt hålla äta mer kalorier än du hålla bränna, bör du överväga att köpa en produkt som fungerar på båda problemområdena. Mest effektiva fett blockerare innehåller prickly pear cactus eller chitosan; andra kostfibrer bör också inkluderas. I carb blockerare, bör du hitta phaseolamin, även känd som white kidney bean extrakt. Naturligtvis kan både piller ha andra funktioner samt; de kan hjälpa till med aptit dämpning eller fettförbränning och kan innehålla ingredienser för dessa ändamål.

Enligt förklaringen ovan, måste du välja den rätta carb blockeraren. Som en av de bästa carb blockerarna ger Dietrine dig vad du behöver. Här rekommenderar vi mycket de Dietrine carb blockeraren. Detta är carb blocker tillägg för viktminskning med effektiv och inflytande. För att få denna bästa carb blockerare, måste du klicka på länken på denna webbplats som tar dig direkt till den officiella sidan av Dietrine. Det kommer verkligen att hjälpa dig på den officiella webbplatsen eftersom vi kommer att garantera originaliteten.

carbblocker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>