Sikre og effektive eksem krem i svangerskapet kan du velge

Hva gjør du for å velge riktig eksem krem i svangerskapet? Eksem under graviditet er verste. Du bør behandle med riktig behandling og krem.

Blant de mange endringene som kan oppstå når du er gravid, kan være en ubehagelig overraskelse: om til graviditet eksem. Eczema, or dermatitis (aka rash), is a common, chronic skin condition. Inne mild sakene er huden tørr, varme og kløende; alvorlige tilfeller kan føre til at huden blir rå og selv blø. (Bare) gode nyheter: eksem er ikke smittsom.

Hva som forårsaker eksem under graviditet?

Den vanligste variasjonen, atopisk eksem, er arvelig og sannsynligvis utløst av eksponering for miljømessig allergisk at andre (ikke er du det heldige ettall?). Sjansene er hvis du har atopisk eksem, du (eller noen i familien din) sannsynligvis lider av astma, allergi eller matallergier også. Andre typer eksem (for eksempel kontakteksem) skyldes irritanter som kjemikalier, vaskemidler, gjær og metaller (din ringer hvis de fortsatt passer kan begynne å plage deg).

Hvordan legen din kan hjelpe graviditet eksem

har du graviditet eksem, trinn en er å få riktig råd om hvilke behandlinger er trygt i svangerskapet og etterpå, hvis du planlegger å amme. (Noen studier har funnet at amming kan holde barna som har foreldre eller søsken har eksem fra å få det.)

Eksem medikamenter som var trygt for deg før du ble gravid kan ikke være trygt for barnet. Dette gjelder for aktuell, oral medisiner, over-the-counter elementer og resepter.

Smart hudpleie for graviditet eksem

naturlige gløden av graviditet er en skjønnhet løft, men ikke hopp over fuktighetskrem eller andre deler av en smart graviditet eksem hudpleie rutine. Husk å holde det mild, ikke harde skrubber eller peeling produkter. Bruk et mildt rengjøringsmiddel og moisturize ofte.

Hva krem kan du

Revitol eksem er hudlege anbefalt kremen skal brukes av gravide. Utviklet med ledende hudleger, dette gjennombruddet krem hjelper lindre irritert hud, intenst fukter og hindrer gjentakelse av ekstra tørr hud. Det er beriket med en ceramide, en viktig lipid, naturlig finnes i huden som spiller en nøkkelrolle i styrke og gjenopprette hudens beskyttende funksjon. Klinisk vist seg for å redusere kløe og irritasjon av eksem. I tillegg er det hudlege testet og gentles nok for babyer og barn.

Kan du ikke bekymre deg bruke denne daglige fuktighetskrem fra Revitol eksem. Velger det opprinnelige produktet, kan du kurere eksem mens gravid. Selvfølgelig, blir Revitol eksem det mest aktuelle kremen produktet. Det er trygt og effektivt å bruke. Finn den opprinnelige Revitol eksem bare på denne siden.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>