Säker och effektiv eksem grädde i graviditeten som du kan plocka

Vad ska du göra för att välja rätt eksem grädde under graviditet? Eksem under graviditeten är värst. Du bör behandla med rätt behandling och grädde.

Bland de många förändringar som kan uppstå när du är gravid, man kan vara en obehaglig överraskning: om graviditet eksem. Eksem eller dermatit (aka utslag), är en vanlig, kronisk hudsjukdom. I lindriga fall är huden torr, varm och kliande; svåra fall kan orsaka att huden blir rå och även blöda. Den (enda) goda nyheten: eksem är inte smittsam.

Vad orsakar eksem under graviditeten?

Den vanligaste sorten, atopiskt eksem, är ärftlig och förmodligen utlöses av exponering för miljömässiga allergener som är ofarlig för andra (inte är du lycklige?). Chanserna är om du har atopiskt eksem, du (eller någon i din familj) förmodligen lider av astma, allergier eller födoämnesallergier också. Andra typer av eksem (t.ex. kontaktdermatit) orsakas av irriterande ämnen såsom kemikalier, rengöringsmedel, jäst och metaller (dina ringar om de fortfarande passar kanske börja stressa dig).

Din läkare hur graviditet eksem

om du har graviditet eksem, steg ett är att få rätt råd om vilka behandlingar är säker under graviditeten och efteråt, om du planerar att amma. (Vissa studier har funnit att amning kan hålla barn vars föräldrar eller syskon har eksem från att få det.)

Eksem mediciner som var säkra för dig innan du blev gravid kanske inte är säker för barn. Detta gäller för utvärtes, orala läkemedel, OTC artiklar och recept.

Smart hudvård för graviditet eksem

naturliga skenet av graviditeten är en skönhet boost, men hoppa inte över din ansiktskräm eller andra delar av en smart graviditet eksem hudvårdsrutin. Kom ihåg att hålla den mjuk, inga hårda scrubs eller exfolierande produkter. Använd ett milt rengöringsmedel och återfukta ofta.

Vilken kräm som du kan välja

Revitol eksem är hudläkare-rekommenderat krämen ska användas av gravida kvinnor. Utvecklas med ledande dermatologer, detta genombrott kräm lindrar irriterad hud, intensivt återfuktar och hjälper till att förhindra en upprepning av extra torr hud. Den är berikad med en ceramid, en viktig lipid, finns naturligt i huden som spelar en nyckelroll för att förbättra och återställa hudens skyddande funktion. Kliniskt visat sig minska klåda och irritation i eksem. Dessutom, är det dermatologiskt testade och gentles nog för spädbarn och barn.

Du kan oroa dig inte för att använda detta dagligen mjukgörande kräm från Revitol eksem. Genom att välja den ursprungliga produkten, kan du bota eksem under graviditeten. Revitol eksem blir naturligtvis den lämpligaste grädde produkten. Det är säker och effektiv att använda. Hitta den ursprungliga Revitol eksemen bara i sidan.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>