Rett anti rynke krem som fungerer for feilfritt og unge huden

Anti-aldring krem blir alltid interessant å snakke. Her har vi best anti rynke krem som arbeider for å gjøre huden feilfritt og unge nok.

Mange rynke kremer og lotions solgt i kjøpesentrene i drugstores og Internett løftet å redusere rynker og forhindre eller reversere skader forårsaket av solen. Fungerer de? Det er ofte avhenger av spesifikke ingrediensene og hvor lenge du bruke dem. Fordi disse over-the-counter (nonprescription) rynke kremer ikke er klassifisert som narkotika, trenger de ikke å gjennomgå forskning for å bevise effektiviteten.

Vanlige ingredienser på anti-rynke krem

effektiviteten av anti-rynke kremer avhenger delvis av virkestoffet eller ingredienser. Her er noen vanlige ingredienser som kan resultere i noen forbedring i utseendet av rynker.

Retinol. Retinol er en vitamin A sammensatte, første antioksidant å bli mye brukt i nonprescription rynke kremer. Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer frie radikaler, ustabil oksygen molekyler som bryter ned hudceller og forårsaker rynker.

Vitamin C. En potent antioksidant, vitamin C kan bidra til å beskytte huden fra solskade. Før og mellom bruker, må rynke kremer som inneholder vitamin C lagres på en måte som beskytter dem fra luft og sollys.

AHA-syrer. Alpha hydroxy syrer, beta hydroxy syrer (Salisylsyre) og poly AHA-syrer er exfoliants, stoffer som fjerne øvre laget av gamle, døde huden og stimulerer veksten av glatt, jevnt pigmentert nye huden.

Koenzym Q10. Denne ingrediensen kan hjelpe redusere fine rynker rundt øynene og beskytter huden fra solskade.

Peptider. Denne ingrediensen er brukt i produkter for sårheling, strekkmerker og nå rynker.

Te ekstrakter. Grønn, svart og oolong te inneholder forbindelser med antioksidant og anti-inflammatorisk egenskaper. Grønn te-ekstrakter er de oftest funnet i rynke kremer.

Drue frø ekstra. Dens antioksidant og anti-inflammatorisk egenskaper fremmer drue frø ekstra sårtilheling.

Niacinamide. En potent antioksidant, dette stoffet er knyttet til vitamin B-3 (niacin). Det bidrar til å redusere vanntap i huden og kan forbedre hudens elastisitet.

Anti-rynke krem fungerer?

Klinisk bevist å reversere aldringsprosessen på cellenivå. Proprietære biosfæren kombinert med QuSome levering tillater for et molekyl være tyngre og i form av en kule dypere penetrasjon til lavere nivåer av huden.

Veggene av gjennomtrengende Biofil spheres er laget av naturlige hveteprotein. Dette gir en mer vedvarende frigjøring av næringsstoffer, og hvete fungerer som en svamp som fanger trans-epidermal vanntap, resulterer i rynke reduksjon.

Basert på kriteriene ovenfor, Phytoceramides kremen er mye anbefales. Vi tilbyr denne Revitol Phytoceramides produkt for å sikre at du får riktig kremen med effektive fordeler. Dette produktet er testet av hudlege og fylle høyre kremen av denne Phytoceramides nå bare på dette nettstedet. Vi er pålitelige krem for en anti-rynke løsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>