Rekommenderas 5HTP drug test och produkt recension

Användning av 5HTP medicinsk supplementet nu växer starkt. Därför är vissa 5HTP drogtest framtagen för att veta resultatet.

5-hydroxytryptophan (5HTP) är en kemikalie som kroppen gör från tryptofan (en essentiell aminosyra som du får från mat). Efter tryptofan omvandlas till 5HTP, ändras kemiskt till en annan kemikalie som kallas serotonin (en signalsubstans som överför signaler mellan hjärncellerna). 5htp kosttillskott bidra till att höja serotoninnivåerna i hjärnan. Eftersom serotonin hjälper till att reglera humör och beteende, kan 5HTP ha en positiv inverkan på sömn, humör, ångest, aptit och smärta förnimmelsen.

Är 5HTP säkert?

Eftersom det är en naturligt förekommande substans i kroppen, 5HTP mestadels är säkert för kortvarig användning (upp till 12 veckor). De med befintliga gastrointestinala problem bör dock vara försiktig och tala med en läkare, eftersom det finns rapporter om gastrointestinala biverkningar, inklusive illamående, kräkningar, buksmärtor och diarré. Också, undvika att ta detta tillägg om du redan tar antidepressiva läkemedel (såsom ett SSRI eller MAOI) eller ser en psykisk hälsaspecialist för svår depression eller bipolär sjukdom. 5HTP har varit känt att öka självmordstankar. Om du är gravid med amning, bör du inte använda 5HTP.

Testad klinisk information

5HTP används också som en aptit suppressant och har blivit befordrad som en viktminskning produkt. Forskning har visat att höga halter av Serotonin kan påverka aptit dämpning. En studie fann att 300 mg 5HTP tas tre gånger per dag innan varje måltid bättre mättnadskänsla och minskat kaloriintag hos överviktiga kvinnliga patienter jämfört med placebopatienter. En annan studie visade att 5HTP användning var associerat med större viktminskning jämfört med placebo både när församlingen var kalori begränsad och obegränsad.

Bäst testade tillägg med 5HTP

den rekommendera och testade komplettera med 5HTP är från Evolution bantning. 5HTP utvinns från Griffonia frö, använda en specialutvecklad process som behåller så mycket av de aktiva komponenterna i 5HTP som möjligt. 5HTP är ett naturligt alternativ till antidepressiva mediciner för att balansera hunger hormonet utan biverkningar. För aptitkontroll föreslår vi att ta en kapsel med vatten, cirka 30 minuter innan du äter till tre gånger om dagen. Det komprimeras sedan till en lätt-svälja kapseln, och var och en ger 100mg 5HTP (i aminosyran form).

Så nu, för att garantera säkerheten för komplettera med 5HTP, du måste veta den betrodda produkten. Evolution bantning 5HTP är den rekommendera produkten. Men måste du också hitta och köpa detta tillägg endast på officiella store eller webbplats för att undvika en falska. Här, klicka på länken för att ansluta till deras officiella hemsida. Den officiella hemsidan erbjuder specialerbjudanden och garanti. Det är därför du måste köpa produkten på den officiella webbplatsen för att få den äkta komplettera med hög-Rekommenderad testade 5HTP.

 5-HTP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>