Pure Collagen на Proto-col: най-добрите капсули против бръчки

Ако търсите най-добрите капсули против бръчки, помислете за Pure Collagen на Proto-col! Капсулите Pure Collagen са добавка, която формира основата на кожата. Колагенът е най-изобилният протеин в тялото ви. Той е основният компонент на съединителните тъкани, които съставляват няколко части на тялото, включително кожата. Колагенът осигурява на кожата ви структура. През последните години добавките с колаген стават популярни. Повечето са хидролизирани, което означава, че колагенът е разграден, което ви улеснява да абсорбирате. Консумацията на колаген добавка може да има различни ползи за здравето, особено подобряване на здравето на кожата. Тази статия ще обсъди Pure Collagen на Proto-col, най-добрите капсули против бръчки, които можете да намерите на пазара днес.

Какво прави Pure Collagen най-добрите капсули против бръчки

Pure Collagen капсули на Proto-col съдържат VERISOL®, състав от хидролизиран колаген тип I и тип III. Процесът на хидролиза разгражда колагена на по-малки пептиди, което увеличава тяхната бионаличност.

  • VERISOL® се състои от специални колагенови пептиди – важни компоненти за поддържане на здрава кожа. Администриран устно.
  • VERISOL® влияе върху метаболизма на колагена на кожата директно отвътре. Увеличава влагата на кожата и забавя образуването на бръчки.
  • VERISOL® е единственият биоактивен колагенов пептид, който е преминал значителни тестове и е показал непрекъснати резултати без вредни странични ефекти.

Как работи VERISOL? Специфичните пептиди на VERISOL® се разпознават от клетките на фибробластите в дермалния слой на кожата като колагенови фрагменти като тези, произтичащи от катаболни дейности. Поради това те се стимулират да увеличат метаболизма си на колаген, за да противодействат на балансираното разграждане на колаген в дермата. Резултатът е значително по-високото производство на дермален колаген и цялостна извънклетъчна матрица, заместваща загубеното чрез стареене и влияния на околната среда.

Предимствата на Pure Collagen, съдържащ VERISOL®

Като приемате Pure Collagen капсули на Proto-col, съдържащи VERISOL®, можете да трансформирате кожата си само за четири седмици. Клиничните проучвания показват, че Pure Collagen може:

  • Намалете дълбочината на бръчките.
  • Подобряване на еластичността на кожата.
  • Противодействие на стареенето на кожата.
  • Поддържайте хидратацията на кожата.
  • Подобряване на външния вид на кожата.
  • Може да намали появата на целулит на кожата.

Плацебо-контролирано проучване на 114 жени със средна възраст на 56 години приема капсули Pure Collagen, съдържащи VERISOL®once на ден в продължение на 8 седмици. Групата VERISOL® значително намали дълбочината на бръчките само след 4 седмици и почти утрои намалението след 8 седмици в сравнение с плацебо. По този начин можем наистина да считаме Pure Collagen на Proto-col за най-добрите капсули против бръчки.

Извод: крайните капсули против бръчки

Да, Pure Collagen на Proto-col е вашата най-добра капсула против бръчки. До днес не намерихме добавка за колаген, която е по-добра от Pure Collagen на Proto-col. Капсулите Pure Collagen съдържат само естествени съставки. Те дори са без глутен и без млечни продукти. Тези капсули също не съдържат лактоза. Допълването с тези Pure Collagen капсули е безопасен и ефективен начин за поддържане здравето на кожата и ставите. Необходимо е да приемате само три капсули Pure Collagen всеки ден. Ежедневната порция съдържа 1200mg колагенов хидролизат. Капсулите могат да се поглъщат с течност или да се отварят, така че колагеновият хидролизат на прах да бъде поръсен върху храни или разбъркан в напитки. Повече информация за Pure Collagen на Proto-col можете да намерите на официалния уебсайт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>