Psoriasis ziekte: veroorzaakt triggers en symptoom te behandelen

Doe je echt weet wat de ziekte psoriasis is? Ja, deze ziekte kan gebeuren voor alle mensen in de wereld. Zij kan het kind, volwassene, en verbinden een leeftijd.

Bij mensen met psoriasis, treedt dit productieproces in slechts een paar dagen. Vanwege dit, nu huidcellen tijdgebrek niet af te vallen. Deze snelle, overproductie leidt tot de opbouw van de huidcellen. Psoriasis is het resultaat van een productieproces skin snelde-up. Meestal zijn de huidcellen groeien diep in de huid en langzaam stijgen naar de oppervlakte. Uiteindelijk, vallen ze af. De typische levenscyclus van een huid-cel is een maand.

Wat is psoriasis precies?

Psoriasis is een huidaandoening van de noncontagious die plaques van verdikt produceert, schalen van de huid. De droge vlokken van huid schalen resultaat uit de uiterst snelle verspreiding van huidcellen. De proliferatie van huidcellen wordt geactiveerd door inflammatoire chemische stoffen geproduceerd door gespecialiseerde witte bloedcellen genaamd lymfocyten. Psoriasis beïnvloedt meestal de huid van de ellebogen, knieën en hoofdhuid.

Oorzaak en triggers

geen mens weet de precieze oorzaak van psoriasis, maar deskundigen zijn van mening dat er een combinatie van dingen. Iets mis met het immuunsysteem veroorzaakt ontsteking, triggering van nieuwe huidcellen te snel vormen. Normaal gesproken worden huidcellen vervangen iedere 10 tot 30 dagen. Met psoriasis groeien nieuwe cellen elke 3 tot 4 dagen. De opbouw van oude cellen vervangen door nieuwe creëert deze zilveren schalen. Sommige dingen die leiden uitbraken tot kunnen zijn bezuinigingen, schaafwonden, of chirurgie, emotionele stress en Strep infecties.

Symptomen

psoriasissymptomen verschillen van persoon tot persoon en afhankelijk van het type van psoriasis. Gebieden van psoriasis kunnen zo klein zijn als een paar schilfers op de hoofdhuid of elleboog of dekking van de meerderheid van het lichaam. De meest voorkomende symptomen van plaque psoriasis zijn ontstoken, rode, verhoogde patches van de huid. Vervolgens kan ook verschijnen zilver-witte schalen of plaques op de rode vlekken en droge huid, dat kan barsten en bloeden. Wat is de pijn rond patches en jeuk en branden sensaties rond patches? Ja, ze zijn. Hier, de dikke nagels, pijnlijke, ontpit en gezwollen gewrichten kunnen symptomen van psoriasis.

Behandeling

gelukkig, er zijn vele behandelingen. Sommige vertragen de groei van nieuwe huidcellen en anderen verlichten jeuk en droge huid. Uw arts zal het selecteren van een behandelingsplan dat klopt op basis van de grootte van uw huiduitslag, waar het is op uw lichaam, uw leeftijd, uw algehele gezondheid en andere dingen. Gemeenschappelijke behandelingen omvatten steroïde crèmes, Moisturizers voor de droge huid, koolteer (een gemeenschappelijke behandeling van hoofdhuid psoriasis; beschikbaar in lotions, shampoos en bad oplossingen). Vervolgens de vitamine D crème (een sterke soort die door uw arts wordt bevolen; vitamine D in de voedingsmiddelen en pillen heeft geen effect) en Retinoid crèmes kunnen allemaal gebruikt.

Weet je echt wat de ziekte psoriasis is? Ja, deze ziekte kan gebeuren voor alle mensen in de wereld. Zij kan het kind, volwassene, en verbinden een leeftijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>