Psoriasis veroorzaakt en beste crème die u kunt gebruiken voor de behandeling

Soms vele mensen zijn verward waarom ze psoriasis hebben. Door het kennen van de oorzaken van psoriasis, kunt u waarschijnlijk het vermijden. Bovendien moet u het genezen.

Psoriasis verandert je huidcellen in type een, overachievers. Ze groeien ongeveer vijf keer sneller dan normale huidcellen. Daarnaast, bijhouden je lichaam niet. De oude opstapelen in plaats van afwerpen af, waardoor dikke, schilferige, jeukende vlekken. Waarom deze cellen een beetje haywire gaan? Er is meer aan de hand onder de oppervlakte van deze huidziekte. Hier volgen enkele oorzaken van psoriasis die je leren kunt om te voorkomen.

Immuunsysteem

Psoriasis is een auto-immune aandoening. Auto-immune voorwaarden zijn het resultaat van het lichaam aanvallen zelf. In het geval van psoriasis aanval witte bloedcellen bekend als T-cellen ten onrechte de huidcellen. In een typische lichaam, worden witte bloedcellen ingezet om te vallen, binnenvallende bacteriën vernietigen en bestrijding van infecties.

Schade aan de huid

schade aan de huid heeft in verband gebracht met plaque psoriasis. Bijvoorbeeld, een huidinfectie, huidontsteking of zelfs overmatig krabben kan leiden tot psoriasis. Het kan ook de huid schade zoals een cut, schrapen, bug beet, infectie, slechte zonnebrand, of zelfs te veel krassen kan leiden tot de voorwaarde.

Genetische link

hebt u van psoriasis, het is mogelijk dat iemand in uw familie zal hebben gehad het te. Dat komt omdat er lijkt te zijn van een genetische link voor psoriasis. Één van de 3 mensen met psoriasis rapporten met een familielid met de ziekte. Bovendien, zeggen onderzoekers dat tot 10% van de bevolking één of meer genen die hen aan psoriasis, erven kunnen predisponeren hoewel slechts 2% tot 3% van de mensen met het gen eigenlijk de ziekte ontwikkelen.

Infecties

Strep infecties, in het bijzonder, zijn gekoppeld aan guttate psoriasis, die ziet eruit als kleine, rode druppels. Kinderen krijgen vaak keelontsteking vóór hun eerste opstoot. Oorpijn, bronchitis, tonsillitis of een respiratoire infectie zoals een verkoudheid, griep of longontsteking kan ook verrekend met uw huidproblemen.

Hormoon wijzigingen

de ernst van de psoriasis kan fluctueren met hormonale veranderingen. Frequentie van ziekte pieken tijdens de puberteit en de menopauze. Een zwangere vrouw symptomen hebben meer kans om te verbeteren dan verergeren als er wijzigingen optreden helemaal. Symptomen zijn daarentegen vaker flare gedurende de postpartum, als er wijzigingen optreden helemaal.

Door te kennen de oorzaken van psoriasis, u kan voorzichtig een of delen daarvan. Hier, kunt u voorkomen dat of zelfs genezen psoriasis eerder. Met behulp van Revitol Dermasis, kunt u eerder psoriasis behandelen. In dit geval is Revitol Dermasis een echte crème voor hidratatie uw huidproblemen zoals psoriasis. Het heeft vele voordelen, omdat het is gemaakt van de natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Hier kun je het vertrouwen voor het gebruik van deze Revitol Dermasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>