Psoriasis orsakar och bästa grädde kan du använda för behandling

Ibland, många människor är förvirrade varför de har psoriasis. Genom att veta psoriasis orsakerna, kan du förmodligen undvika det. Dessutom måste du bota den.

Psoriasis förvandlar dina hudceller till typ A, overachievers. De växer ungefär fem gånger snabbare än normal hudceller. Dessutom, kan inte din kropp hänga. Gamla stapla upp istället för sårskorpa, att göra tjock, flagnande, kliande fläckar. Varför går dessa celler lite oberäknelig? Det finns mer som pågår under ytan av denna hudsjukdom. Här är några orsaker till psoriasis som du kan lära dig att undvika.

Immunförsvaret

Psoriasis är en autoimmun sjukdom. Autoimmuna tillstånd är resultatet av kroppen angriper sig själv. När det gäller psoriasis angriper vita blodkroppar som kallas T-celler hudens celler av misstag. I en typisk kropp distribueras vita blodkroppar för att attackera, förstöra invaderande bakterier och bekämpa infektioner.

Skada på huden

skada på huden har associerats med plackpsoriasis. Exempelvis kan en hudinfektion, inflammation i huden, eller ens överdriven repas utlösa psoriasis. Det kan också omfatta den hud skadan såsom klipp ut, skrapa, bugg bita, infektion, dålig solbränna eller ännu alltför mycket repor kan utlösa tillståndet.

Genetisk länk

om du har psoriasis, är det möjligt att någon i din familj haft det alltför. Det beror på att det verkar finnas en genetisk länk för psoriasis. En av 3 personer med psoriasis rapporter att ha en släkting med sjukdomen. Dessutom säger forskare att upp till 10% av befolkningen kan ärva en eller flera gener som predisponera för psoriasis, men endast 2% till 3% av personer med genen faktiskt utveckla sjukdomen.

Infektioner

Strep infektioner, särskilt är länkade med guttat psoriasis, som ser ut som små, röda droppar. Barnen har ofta strep hals före deras första flare. Öronvärk, bronkit, halsfluss eller en respiratorisk infektion såsom en förkylning, influensa eller lunginflammation kan också iväg dina hudproblem.

Hormonförändringar

svårighetsgrad av psoriasis kan fluktuera med hormonella förändringar. Sjukdom frekvensen toppar under pubertet och menopaus. En gravid kvinnas symtom är mer benägna att förbättra än förvärras om ändringar alls. Däremot är symtom mer benägna att blossa i förlossningen, om det sker några förändringar alls.

Genom att veta orsakerna till psoriasis, kan du vara försiktig när man har en eller delar av dessa. Här kan du förhindra eller till och med bota psoriasis tidigare. Genom att använda Revitol Dermasis, kan du behandla psoriasis förr. I det här fallet är Revitol Dermasis en riktig grädde för att återfukta din hudproblem inklusive psoriasis. Det har många fördelar eftersom den är gjord av naturliga och växtbaserade ingredienser. Du kan sätta förtroende för att använda denna Revitol Dermasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>