Psoriasis oplossing wij met natuurlijke en medicatie adviseren

Ervaart psoriasis is erg pijnlijk. Bovendien, velen zeggen dat psoriasis kan niet worden genezen. Dus, wat is de juiste psoriasis oplossing voor dit geval?

Al is het een van de meest voorkomende ziekten van de huid, psoriasis kan maken één voelen als een sociale outcast. Het is ontsierende rode, schilferige patches zijn meestal van invloed op de hoofdhuid. het kan echter ook lijken overal in het lichaam knieën, billen, ellebogen en zelfs op het gezicht. In ongeveer 30 tot 50 procent van de mensen, kan het ook inhouden dat de nagels. Psoriasis beïnvloedt zowel mannen als vrouwen ook vaak opdagen tussen 10 en 40 jaar oud.

Hier, zullen wij tonen u enkele manieren en de oplossing voor de behandeling van psoriasis. De oplossingen combineren huismiddeltjes en sommige medicatie behandelingen.

Voedingssupplementen

voedingssupplementen kunnen helpen gemak psoriasissymptomen van binnenuit. Visolie, vitamine D, melkdistel, Aloë Vera, Oregon druif en teunisbloemolie gemeld om te helpen gemak milde symptomen van psoriasis, volgens de National Psoriasis Foundation. Het is belangrijk dat het nemen van supplementen die niet interfereren met andere reeds bestaande aandoeningen hebt.

Helen met zonlicht

de ultraviolette (UV) licht in zonlicht kan vertragen de groei van de huidcellen, dus kleine doses van de zon kunnen een goede manier om te kalmeren, verbeteren en zelfs genezen psoriasis laesies. Zelfs binnenverlichting kan een verschil maken.

Yoga

yoga is een grote stress reducer. Vermindering van stress kan helpen verlichten van de pijn en jeuk van psoriasis plaques. Yoga kan ook verbetering van uw bereik van de beweging hebt u artritis psoriatica. 20 minuten per dag besteden aan yoga-oefeningen, waarbij sommige meditatie evenals ademhaling, stretching, en versterking van de bewegingen. U kunt een klasse te nemen om te leren van de grondbeginselen en vervolgens de praktijk van yoga thuis, waar u misschien voelen zich meer comfortabel tijdens psoriasis vuurpijlen.

Visolie

een aantal porties wekelijks van witte tonijn, zalm en andere vette vissen die rijk aan omega-3 vetzuren zijn eten kan helpen verminderen ontsteking, hét waarmerk van psoriasis. Vis olie supplementen ook zijn beschikbaar over de toonbank in capsule vorm op vele markten voor levensmiddelen en drogisterijen. Sommige studies hebben aangetoond dat visolie kan tegen hart-en vaatziekten beschermen en het immuunsysteem stimuleren. Psoriasis is een auto-immuunziekte, zodat deze natuurlijke psoriasis behandeling kan helpen verbeteren van de symptomen. Een woord van waarschuwing: Neem geen vis olie als je op bloed verdunners. Het kan het verhogen van uw risico voor bloeden.

Moisturize na het baden

om het meeste uit je moisturizer, toe te passen binnen 3 minuten na het verlaten van de douche of bad. Het is raadzaam dat u jezelf droog Pat en toepassen van de moisturizer royaal over je hele lichaam, niet alleen op de platen. Dat komt omdat zelfs ‘clear’ huid bij mensen met psoriasis is droger is dan bij mensen die het niet hebt. Het heeft gedacht dat kleine scheuren op de droge huid meer psoriasis kunnen aanmoedigen.

Met betrekking tot de huid gehydrateerd kunt u Revitol Dermasis. Dit is een samengestelde hydraterende crème, vooral voor de behandeling van psoriasis. Dit is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met de beste selectie. De voordelen zijn niet alleen hidratatie maar ook kalmerende en genezing van psoriasis. Daarom, koop dit product nu om een geweldige oplossing van psoriasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>