Psoriasis lösning rekommenderar vi med naturliga och medicinering

Experiencing psoriasis är mycket smärtsamt. Dessutom säger många att psoriasis inte kan botas. Vad är därför rätt psoriasis lösningen i detta fall?

Om det är en av de vanligaste hudsjukdomarna, psoriasis kan göra en känns som ett socialt utstött. Det vanprydande röda, fjällande fläckar drabbar oftast hårbotten. dock kan den även visas hela kroppen knäna, skinkorna, armbågar och även på ansiktet. I cirka 30 till 50 procent av människor, kan det också innebära naglarna. Psoriasis drabbar både män och kvinnor lika, ofta visar mellan 10 och 40 års ålder.

Här, vi kommer visa dig några sätt och lösning för att behandla psoriasis. Lösningarna kombinerar huskurer och vissa medicinering behandlingar.

Kosttillskott

kosttillskott kan hjälpa lätthet psoriasis symptom från insidan. Fiskolja, vitamin D, mjölktistel, aloe Vera, Oregon druva och jättenattljusolja har rapporterats att hjälpa lätthet lindriga symtom vid psoriasis, enligt nationella Psoriasis Foundation. Det är viktigt att ta kosttillskott som inte stör andra befintliga tillstånd som du kan ha.

Läka med solljus

ultraviolett (UV) ljus i solljus kan bromsa tillväxten av hudceller, så små doser av solen kan vara ett bra sätt att lugna, förbättra och även läka psoriasis lesioner. Även inomhus ljus kan göra skillnad.

Yoga

yoga är en bra kraftbegränsare. Minska stress kan bidra till att lindra smärta och klåda av psoriasisplack. Yoga kan också förbättra din rörelseomfång om du har psoriasisartrit. Ägna 20 minuter om dagen åt yogaövningar, som involverar några meditation samt andning, stretching och stärkande rörelser. Du kanske vill ta en klass att lära sig grunderna och sedan träna yoga hemma, där du kanske känner dig mer bekväm under psoriasis nödraketer.

Fiskolja

äta ett par portioner per vecka av lax, långfenad tonfisk och andra feta fiskar som är rika på omega-3 fettsyror kan bidra till att minska inflammation, kännetecknet för psoriasis. Fiskolja tillskott är också tillgängliga över disk i kapselform på många matmarknader och apotek. Vissa studier har visat att fiskolja kan skydda mot hjärtsjukdomar och stärka immunförsvaret. Psoriasis är en autoimmun sjukdom, så denna naturliga psoriasis behandling kunde bidra till att förbättra symtom. Ett varningens ord: ta inte fisk olja om du tar blodförtunnande medel. Det kan öka din risk för blödning.

Återfuktar efter bad

till få mest från din ansiktskräm, tillämpa den inom 3 minuter efter att ha lämnat den dusch eller badkar. Vi rekommenderar att du klappa dig själv torr och applicera fuktkräm över hela kroppen, inte bara på plack. Det beror på att även ‘Rensa’ huden hos personer med psoriasis är torrare än personer som inte har det. Det är tänkt att små sprickor på den torra huden kan uppmuntra fler psoriasis.

Relaterade till göra huden återfuktad kan du använda Revitol Dermasis. Detta är en formulerad återfuktande kräm, särskilt för psoriasis behandling. Detta är gjort av naturliga ingredienser med det bästa urvalet. Fördelarna inte bara återfuktande men också lugnande och helande psoriasis. Därför köp denna produkt just nu för att vara en bra lösning av psoriasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>