Psoriasis løsning anbefales med naturlige og medisiner

Oppleve psoriasis er svært smertefullt. Dessuten, mange sier at psoriasis ikke kan kureres. Derfor, hva er den riktige psoriasis løsningen for dette tilfellet?

Om det er en av de mest vanlige hudsykdommer, psoriasis kan foreta en føle som et sosialt utstøtte. Det er skjemmende røde scaly patcher påvirker oftest hodebunnen. Imidlertid kan det også vises hele kroppen knærne, baken, albuer og selv på ansiktet. I ca 30 til 50 prosent av personer, kan det også innebære neglene. Psoriasis påvirker både hanner og hunner, ofte vises mellom 10 og 40 år.

Her, vi vil vise deg noen måter og løsning til behandling av psoriasis. Løsninger kombinerer hjem rettsmidler og noen medisinering behandlinger.

Kosttilskudd

kosttilskudd kan hjelpe lette psoriasis symptomer fra innsiden. Fiskeolje, vitamin D, melk tistel, aloe Vera, Oregon druen og nattlysolje har blitt rapportert å hjelpe lette milde symptomer av psoriasis, ifølge National Psoriasis Foundation. Det er viktig å ta kosttilskudd som ikke forstyrrer andre pre-eksisterende forhold du måtte ha.

Leges med sollys

ultrafiolett (UV) lys i sollys kan bremse veksten av hudceller, små doser av solen kan være en god måte å berolige, forbedre og med helbrede psoriasis-lesjoner. Selv innendørs lys kan gjøre en forskjell.

Yoga

yoga er en stor belastning redusering. Redusere stress kan bidra til å lindre smerte og kløe av psoriasis plakk. Yoga kan også forbedre din bevegelsesutslag har du psoriasisartritt. Vie 20 minutter om dagen til yoga-øvelser, som involverer noen meditasjon samt puste, stretching, og styrke bevegelser. Du kan ta en klasse å lære grunnleggende og deretter praktisere yoga, hvor du kan føle deg mer komfortabel under psoriasis bluss.

Fiskeolje

spise et par av porsjoner ukentlig laks, albacore tunfisk og andre fet fisk som er rik på omega-3 fettsyrer kan redusere betennelse, kjennetegnet av psoriasis. Fiskeolje kosttilskudd også er tilgjengelig over disk i kapselform på mange matmarkeder og drugstores. Noen studier har vist at fiskeolje kan beskytte mot hjertesykdom og øke immunforsvaret. Psoriasis er en autoimmun sykdom, så denne natural psoriasis behandling kunne forbedre symptomer. En liten advarsel: ikke ta fisk olje hvis du blodfortynnende. Det kan øke risikoen for blødning.

Hydrer etter bading

for å få mest mulig ut av fuktighetskrem, bruke den innen 3 minutter etter forlater dusj eller badekar. Vi anbefaler at du klappe deg tørr og bruke fuktighetskrem rikelig jo din kropp, ikke bare på plaketter. Det er fordi selv ‘klare’ hud i mennesker med psoriasis er tørrere enn hos personer som ikke har den. Det er antatt at små sprekker på den tørre huden kan oppmuntre flere psoriasis.

Relatert til gjøre huden fuktig du kan bruke Revitol Dermasis. Dette er en formulert fuktighetskrem, spesielt for psoriasis behandling. Dette er laget av naturlige ingredienser med det beste utvalget. Fordelene er ikke bare fuktighetsgivende men også beroligende og healing psoriasis. Derfor kjøpe dette produktet nå for å være en god løsning av psoriasis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>