Psoriasis kruiden crème: 4 beste natuurlijke remedies die u kunt nemen

Als ze last hebben van psoriasis, zal je vele dingen. Zie de artsen en gebruiken van de psoriasis kruiden crème kunnen goede manieren. Hoe vind je het?

Alvorens een kruiden-oplossing voor uw psoriasis of artritis psoriatica, praat met uw arts. Sommige kruidenmiddelen kunnen leiden tot gevaarlijke interacties met uw medicijnen. Bovendien moet u niet sommige kruidengeneesmiddelen als u zwanger bent of borstvoeding geven, of hebt u, reeds bestaande medische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk of humeur voorwaarden. Stoppen met behulp van de remedie onmiddellijk moet je ervaren bijwerkingen en vertel uw, zorgverzekeraar.

Aloë Vera

Gel van de aloë-plant kan worden toegepast op de huid tot drie keer per dag. Wat onderzoek toont dat het kan helpen verminderen roodheid en schalen psoriasis is gekoppeld. Crèmes met 0,5% Aloë zoekt. Geen voordeel van het nemen van Aloë in tabletvorm is aangetoond en het gevaarlijk kan zijn.

Champori

effectief en veilig kruiden behandelingen voor verschillende ziekten van de huid is bekend dat Tibetaanse monniken-genezers eeuwenlang. Herbalists in het Oosten nog gebruiken ze vandaag. Champori is de enige online bedrijf tot nu toe dat actuele remedies gemaakt van hun recepten voor eczeem en alle vormen van Psoriasis biedt (inclusief Seborrheic Dermatitis). Deze kruiden crèmes en sprays blijken effectief zelfs in de meest ernstige gevallen. Duizenden mensen hebben ze gebruikt.

Kokosolie

niet alleen doet kokosolie hydrateren droge huid en haar, maar het kan helpen met psoriasis, ook. Dat is omdat het helpt te houden in vocht, verklaart Burns. Een kleine hoeveelheid op uw huid schar op dezelfde manier als die u zou een moisturizer van toepassing. De olie kan ook gebruikt worden als een behandeling van de hoofdhuid te helpen los te maken van psoriasis schalen.

Haver

haver worden beschouwd als een van de beste huid fopspenen aard. Er is geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van het gebruik van haver om psoriasissymptomen te verlichten. Echter, veel mensen met psoriasis verslag toe te passen van een oat plakken of het nemen van een bad in haver verlicht hun jeukende huid en roodheid vermindert.

Naast het gebruiken van deze kruiden thuis, ook vindt u de vertrouwde natuurlijke crème. Revitol Dermasis is in dit geval de aanbevolen kruiden crème. Dit is een dagelijkse crème voor het genezen van psoriasis en andere huidproblemen. De ingrediënten zijn allemaal in natuurlijke selecties zonder chemische en harde ingrediënten. Bovendien, zijn de natuurlijke ingrediënten handig genoeg voor kruidengeneesmiddelen. Wilt u proberen? Laten we vinden de Revitol Dermasis product in deze pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>