Psoriasis krem for hender: beste veiledning du kan følge

Gjør du ønsker å ta psoriasis krem brukes spesielt for hender? Hvorfor ikke? Her vil vi lede deg å ta en bestemt krem for hender med psoriasis.

Hvis du har en akutt psoriasis blusse opp på hendene eller føttene, se din lege så snart som mulig. Hendene fungerer med deg før du finner noe som hjelper. Psoriasis på hender og føtter kan føre til sprengning, blemmer, og hevelse. Flere behandlinger hjelpe psoriasis i disse områdene. Noen livsstilsendringer kan også lindre ubehaget av hånd, fot og spiker psoriasis. Så, hva gjør du?

Hvordan oppstår psoriasis på hendene?

Psoriasis på disse områdene er mest sannsynlig å dukke opp på palmer og såler. Dette kalles palmar-plantar psoriasis. Men det kan også vises på toppen av føttene, ryggen hendene, og på knokene og negler.

Hånd og fot, psoriasis svekker evnen til pasienter å fungere, påvirker dem økonomisk og chips bort på sine egenverd. Dermatologi sykepleiere spiller en viktig rolle i disse pasientene i å forbedre sin livskvalitet gjennom støtte, råd, utdanning, og møte deres medisinske og emosjonelle behov.

Hvorfor bør du behandling av psoriasis på hender før?

Dine hender og føtter utgjør bare 4% av kroppens totale areal. Psoriasis her kan imidlertid fortsatt ha en stor effekt på din livskvalitet. Du kan ha smerter, eller du kan bare skal dekke skalaer. Hvis det påvirker arbeidet ditt, som kan føre til en økonomisk byrde også. Derfor må du behandle det betydelig så snart som mulig.

i tillegg psoriasis i hender og føtter tendens til å være vedvarende og, i noen ganske motstandsdyktig til behandling. Psoriasis med hender og føtter påvirker bare ca 30% av pasienter med plakkpsoriasis, men er en entydig problematisk form av sykdommen. Virkningen av hånd og fot psoriasis på livskvaliteten for pasienter er ekstremt høy. Mens disse personene kan ha en relativt liten BSA involvert, plasseringen av lesjoner forhindrer ofte pasienter fra å delta i dagligdagse aktiviteter og synligheten av sykdommen veier tungt på følelser og selvbilde.

Behandling av psoriasis på hendene

Potent aktuell steroid salver som clobetasol propionate kan brukes to ganger daglig for begrensede perioder. Høystyrke-steroider er nødvendig for å trenge gjennom tykke huden av hender og føtter. Okklusjon med clingfilm eller bandasjer kan forbedre penetrasjon. Imidlertid bør ikke brukes i mer enn fem dager på rad.

Bruker den beste kremen er anbefalt. Her vil vi spesielt guide deg å velge riktig psoriasis krem for hender. I motsetning til mange behandlinger tilgjengelig i markedet i dag, Revitol Dermasis er laget av 100% naturlige ingredienser og omfatter ikke noen sterke kjemikalier, som ofte gjør symptomene verre. Her er en liste av de aktive ingrediensene i dette og hva de kan gjøre for deg

her, vi anbefaler Revitol Dermasis fordi dette produktet er laget av naturlige ingredienser uten harde. Naturlige formelen i denne Revitol Dermasis krem er formulert uten bruk av sterke kjemikalier ansvarlig for hudirritasjon og skade. Derfor kan Soothes, betingelser og fuktighetsgivende huden. Dermasis psoriasis formel er beriket med beroligende og fuktighetsgivende agenter som ikke tørr huden mer effektivt. Så, bare velg produktet så snart som mulig å helbrede psoriasis på hendene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>