Psoriasis en voeding: wat voedsel en de behandeling moet je nemen

Is dieet een van de beste manieren om te genezen van psoriasis? Nou, zullen hier we bespreken de relatie tussen psoriasis en voeding weten voor betere preventie en behandeling.

Veel mensen denken dat wat ze eten hun psoriasis beïnvloedt, maar geen studies hebben aangetoond een verbinding. Artsen kunnen niet zeker dat er is geen verband tussen bepaalde voedingsmiddelen en psoriasis. Het is gewoon dat tot nu toe er geen bewijs is. Dus, wat is over het dieet? Is de dieet goed genoeg is voor de behandeling van psoriasis?

Tips voor dieet tijdens psoriasis

Er is geen sterk wetenschappelijk bewijs dat specifieke levensmiddelen kunnen invloed hebben op psoriasis. Er is echter bewijs dat het extra gewicht te verliezen symptomen kan verlichten. Voedingsdeskundigen en artsen raden een gezonde, evenwichtige voeding aan controle van uw gewicht en uw psoriasis, evenals het lager uw risico op hart-en vaatziekten, diabetes en beroerte (die bij mensen met psoriasis zijn verheven). De Stichting van een gezond dieet is een mager eiwit, laag-vet zuivelproducten, volle granen, en vruchten en groenten.

Wegblijven van extreme diëten die beweren te genezen van psoriasis. Ze zullen niet werken. Vermijd die vereisen dat u snel, krijgen van klysma’s of andere extreme maatregelen te nemen. Deze diëten kunnen tijdrovend, duur, moeilijk te houden met, en in sommige gevallen, zelfs gevaarlijk zijn.

Beste dieet voeding voor psoriasis

probiotische voedingsmiddelen, nuttigen voedsel hoog in probiotica ondersteunt spijsvertering, verminderen ontstekingen en immuniteit stimuleren. Kijk voor biologische, onbewerkte, gekweekte zuivelproducten zoals yoghurt, kefir en gekweekte groenten. Er zijn vele, vele persoonlijke rekeningen van probiotica opruimen van hardnekkige psoriasis die niet op conventionele behandeling reageren.

Foods hoog in antioxidanten

vergelijkbaar aan de line-up voor vezel-rijk voedsel, levensmiddelen met een hoog in antioxidanten bevatten groenten, fruit, kruiden, bonen en noten. Sommige keuzes die bovenaan de lijst als het gaat om anti-oxidanten bevatten goji bessen, wilde bosbessen, pecannoten, koriander en bruine bonen. Antioxidant consumptie is vooral belangrijk omdat psoriasis-patiënten een groter risico voor kanker en hart-en vaatziekten lopen.

Volkorengranen

hele korrels zijn laag-glycemische, wat betekent dat ze een milde invloed hebben op uw bloedsuikerspiegel kunnen verbetering van de controle van de eetlust en hormonale niveaus en leiden tot verbeterde symptomen. Volkoren brood en granen bieden ook foliumzuur–een synthetische vorm van de B-vitamine folaat. Als u de psoriasis medicatie methotrexaat nemen, moet u wellicht worden verhoogde foliumzuur.

Psoriasis is een ontstekingsziekte. Veel mensen hebben geprofiteerd van het volgen van een anti-inflammatoire dieet om te helpen hun symptomen te verminderen. Naast deze dieetvoeding die je kunt consumeren, kunt u ook een dergelijke crème. De crème kan degene die uw huid hydrateren kan. Het is nieuwsgierig. U kunt echter Revitol Dermasis. Dit product is gespecialiseerd voor huidproblemen zoals psoriasis. Het is gemaakt van enkele natuurlijke ingrediënten. Precies, echt raadzaam Revitol dermasis voor de behandeling van eczeem met dieet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>