Psoriasis dermatitt: ting du bør vite for å skille

Noen folk tror at mellom psoriasis og eksem er lik. Er to annerledes? Finne de riktige svarene for psoriasis og eksem her.

Prøver å kvitte seg med et hudutslett kan være nesten like plagsom som takle en. Tre vanlige årsaker til psoriasis og eksem er vanskelig å diagnostisere. Ingen enkelt test kan identifisere dem. Dessuten, er de lett forvirret fordi de ser så like.

For å gjøre en nøyaktig diagnose, legen kan snakke med deg om din medisinske historie og symptomer. Han eller hun kan du utføre hud eksamen eller flere tester. Hvis du er for øyeblikket plaget av røde, kløende eller betent huden, er det alt verdt din tid og innsats. Når årsaken er funnet, behandling start og bringe velkommen lettelse.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun sykdom som skjer når immunsystemet sender feil signaler som gjør huden cellene vokse for fort. Psoriasis vises vanligvis på albuer, knær, hodebunn, palmer, såler og kjønnsorganene. Negler og klør kan også bli påvirket, og psoriasis kan forårsake psoriasisartritt. Det er kronisk og i alvorlige tilfeller kan dekker hele kroppen.

Dermatitis

Dermatitis er et svært bredt begrep som betyr betennelse i huden. Hvis huden din støter på en bestemt irriterende stoff, kan du utvikle kontakteksem. Det er to hovedtyper av kontakteksem: irriterende og allergiske. Begge er vanlige årsaker til en røde, kløende utslett. Det finnes to typer eksem. De er irriterende kontakteksem og allergisk kontakteksem. Dermatitt, derimot, er en betennelse eller utslett av huden. Det er synonymt med eksem, som også er en kronisk tilstand.

Hvordan å skille og diagnostisere

Psoriasis er en autoimmun hudsykdom dermatitis er en betennelse eller hudutslett. Dermatitt skyldes irritanter eller allergener mens det er ingen bestemt kjent grunn av psoriasis. Begge betingelsene kan behandles med aktuelle salver og andre medisiner, men psoriasis er vanskeligere å behandle enn dermatitt.

Beste behandling

når en person har flere hudtilstand, en fullstendig og presis diagnose tillater en lege å unngå behandlinger som forstyrre hverandre eller samhandle negativt. Fordi noen psoriasis behandlinger kan ha betydelige konsekvenser, som mulig leverskader forbundet med stoffet methotrexate, en nøyaktig diagnose er spesielt viktig, sier Dr. Templeton.

Her, vi tilbyr også en god fuktighetskrem krem for psoriasis. Men kan det også hjelpe deg å fukte huden med dermatitt. De urte ingrediensene gjør denne kremen trygt nok å bli saksøkt. Ja, dette er Revitol Dermasis. Denne kremen er en daglig fuktighetskrem formulert av hudleger å kurere psoriasis så snart som mulig. Så, hvorfor ikke prøve denne kremen samtidig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>