Psoriasis dermatitis: wat u weten moet te onderscheiden

Sommige mensen denken dat tussen psoriasis en dermatitis vergelijkbaar is. Is de twee verschillende? Het juiste antwoord van psoriasis en dermatitis hier vinden.

Trying te halen afhelpen van een huiduitslag kan worden bijna zo lastig als omgaan met een. Drie voorkomende oorzaken van psoriasis en dermatitis zijn lastig te diagnosticeren. Geen enkele test kunt identificeren. Bovendien zijn ze gemakkelijk verward omdat ze dus lijken.

Om een accurate diagnose, kan uw arts praten met u over uw medische geschiedenis en de symptomen. Hij of zij kan willen huid examens of meerdere tests uit te voeren. Als u momenteel gehinderd door de rode, jeukende of ontstoken huid, is het allemaal de moeite waard uw tijd en moeite. Zodra de oorzaak wordt gevonden, kan de behandeling beginnen en welkome verlichting brengen.

Psoriasis

Psoriasis is een auto-immuunziekte die optreedt wanneer het immune systeem stuurt defecte signalen waardoor de huidcellen te snel groeien. Psoriasis verschijnt meestal op ellebogen, knieën, hoofdhuid, handpalmen, voetzolen en de geslachtsdelen. De nagels en de teennagels kunnen ook worden beïnvloed, en psoriasis kan leiden tot artritis psoriatica. Het is een chronische en in ernstige gevallen kan volledig betrekking hebben op het lichaam.

Dermatitis

Dermatitis is een zeer brede term die over het algemeen betekent een ontsteking van de huid. Als uw huid een specifieke irriterende stof wordt aangetroffen, kunt u contact dermatitis ontwikkelen. Er zijn twee hoofdtypen van contactdermatitis: irriterend en allergisch. Beide types zijn vaak voorkomende oorzaken van een rode, jeukende uitslag. Er zijn twee soorten dermatitis. Ze zijn irriterende contactdermatitis en allergische contactdermatitis. Dermatitis, aan de andere kant, is een ontsteking of de uitslag van de huid. Het is synoniem aan eczeem, die ook een chronische aandoening.

Hoe te onderscheiden en diagnosticeren

Psoriasis is een auto-immune huidziekte terwijl dermatitis een ontsteking is of huiduitslag. Dermatitis wordt veroorzaakt door de irriterende stoffen of allergenen terwijl er geen welomlijnde bekende oorzaak van psoriasis is. Beide voorwaarden kunnen worden behandeld met actuele zalven en andere medicijnen, maar de psoriasis is moeilijker te behandelen dan dermatitis.

Beste behandeling

Wanneer een persoon meer dan één huidaandoening heeft, een volledige en nauwkeurige diagnose kan een arts om behandelingen die elkaar storen of een negatieve wisselwerking. Omdat sommige behandelingen van de psoriasis aanzienlijke gevolgen, zoals mogelijk lever schade in verband met het geneesmiddel methotrexaat hebben kunnen, een nauwkeurige diagnose is vooral van cruciaal belang, zegt Dr. Templeton.

Hier, bieden we ook een goede moisturizer crème voor psoriasis. Echter kan het ook helpen u om te hydrateren uw huid met dermatitis. De kruideningrediënten maken deze crème veilig genoeg om te worden vervolgd. Ja, dit is Revitol Dermasis. Deze crème is een dagelijks hydraterende crème geformuleerd door dermatologen te genezen van psoriasis zo spoedig mogelijk. Dus, waarom niet je proberen deze crème tegelijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>