Psoriasis definitie en typen die moet je begrijpen

Wat is precies de definitie van psoriasis in de medische wereld? Hier, zullen wij niet alleen vertellen u over de definitie, maar ook de vormen van psoriasis.

Heb je psoriasis pijn in je leven vandaag? Dit is de voorwaarde, wanneer u enkele huidproblemen met sommige oorzaken en symptomen vindt. Deze patches kunnen normaal weergegeven op je ellebogen, knieën, hoofdhuid en de onderrug, maar overal op je lichaam. De meeste mensen hebben alleen last met kleine patches. In sommige gevallen kunnen de patches jeukende of pijnlijke. Dus, wat is eigenlijk psoriasis? Waarin verschilt deze pijn met eczeem?

Wat is psoriasis?

Psoriasis is een chronische auto-immune ziekte die vooral de huid treft. Het is niet-besmettelijk. Een rode, schilferige uitslag – vaak aangeduid als rode, schilferige vlekken – wordt vaak gevonden op de oppervlakken van de hoofdhuid, rond of in de oren, de ellebogen, knieën, navel, geslachtsdelen en billen. Deze opbouw van cellen veroorzaakt schalen op het huidoppervlak. Ontsteking en roodheid rond de schalen zijn gemeenschappelijk. Typische psoriatische schalen zijn witachtig-zilver en ontwikkelen in dikke, rode vlekken. Deze patches zullen soms barsten en bloeden.

Eigenlijk deze Psoriasis is een gemeenschappelijke huidvoorwaarde die de levenscyclus van huidcellen verandert. Psoriasis veroorzaakt cellen snel opbouwen op het oppervlak van de huid. De extra huid cellen formulier dikke, zilverachtige schalen en jeukende, droge, rode patches die soms pijnlijk zijn.

Vormen van psoriasis

is eerste plaque psoriasis. De meest voorkomende vorm, plaque psoriasis veroorzaakt droog, verhoogd, rode huid laesies (plaques) bedekt met zilveren schubben. De plaques jeuken of kan pijnlijk zijn en kan zich overal op je lichaam, inclusief uw geslachtsdelen en het zachte weefsel binnen uw mond. U hebt slechts een paar platen of veel.

Dan guttate psoriasis is gebruikelijk in de kindertijd. Dit type van psoriasis veroorzaakt kleine roze stippen. De meest voorkomende plaatsen voor guttate psoriasis omvatten de romp, armen en benen. Deze plekken zijn zelden dik als plaque psoriasis.

Buigsterkte psoriasis (omgekeerde psoriasis) – psoriasis treedt op in de huidplooien (flexie kreuken), met name in de oksels, geslachtsdelen, pannus (onder de maag van een overgewicht persoon), onder de borsten (inframammary vouwen) en de billen. De getroffen gebieden weergegeven als gladde, droge gebieden van de huid die ontstoken en rood. Echter hebben niet de schaal, die is gemeenschappelijk met plaque psoriasis. Dit type van psoriasis komt vaker voor bij zware of zwaarlijvige individuen. Mensen die meer huidplooien van de huid plooien zijn gevoelig voor irritatie van zweten en wrijven. Individuen met buigsterkte psoriasis zijn vatbaar voor schimmelinfecties.

Inverse psoriasis. Vooral nadelig is voor de huid in de oksels, in de liezen, onder de borsten, en rond de geslachtsdelen, veroorzaakt omgekeerde psoriasis glad patches van rode, ontstoken huid. Het wordt nog verergerd door de wrijving en zweten. Schimmelinfecties kunnen leiden tot dit type van psoriasis.

Als u een van de typen zijn ervaren, je moet genezen zo spoedig mogelijk. Hier is een aanbevolen product dat u kan helpen genezen en gemakkelijk behandelen van psoriasis. Revitol Dermasis is de crème die we veronderstellen. Deze crème is gemaakt van de kruideningrediënten. Natuurlijk, behoort het tot de natuurlijke crème voor hidratatie uw huid met psoriasis. Dus, bereid je te halen deze Revitol Dermasis crème alleen op deze site nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>