Prosztata kiegészítők mellékhatása: van az egyik, hogy biztonságos?

Sok vélemények szerint a prosztata kiegészítés mindig segít. Van valójában Prosztata kiegészítők mellékhatása?

A férfiaknak több tucat döntést tudjon prosztata-kiegészítők, de mi fontos megjegyezni, hogy azt kapja, amit fizetni. Olcsó prosztata-kiegészítők szállít olcsó eredményeket. A minőségi és integritását az összetevők, valamint az összetevő szintje és a klinikai szolgáltatások, kritikus annak érdekében, hogy a prosztata egészségének eredményeket, amit keres. Ez az egészség: ez a választás, és szükség van annak biztosítására, hogy minden prosztata-kiegészítőkre van véve támogatja a legmodernebb klinikai kutatások és tanulmányok, valamint biztosítja a komponensek mennyiségének folynak, hogy a pozitív különbség, hogy a prosztata egészségét.

Prosztata-megnagyobbodás a férfiakra

A férfiak több mint 40, a leggyakoribb a prosztata probléma a prosztata-megnagyobbodás, más néven jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH). Mivel a prosztata növekszik, akkor összenyomja a húgycsövet, okozó húgyúti problémák. Néhány ilyen problémák közé tartozik a gyakori és sürgető vizelési inger és a baj, hogy elkezd egy vizeletsugár. Annak ellenére, hogy úgy érzi, hogy kell sietnie, hogy a fürdőszobában, akkor egy gyenge sugárban vizelet és kis mennyiségű vizelet minden alkalommal, amikor megy.

Az érzés még mindig menni, akkor is, ha éppen befejezte a vizelési, felébred a vizelési több, mint egyszer vagy kétszer egy éjszaka, szivárgó vagy csöpögő vizelet, valamint kis mennyiségű vér a vizeletben. Egyéb gyakori prosztata problémák közé tartozik a prosztatagyulladás, fertőzés vagy a prosztata gyulladása, amely gyakran okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget.

A gyógyszeres kezelés és kiegészítő

Drugs, mint a finaszterid (Proscar) alacsonyabb hormonszint, csökken a prosztata és a növekvő vizelet áramlását, de mellékhatásai, mint például a csökkentett nemi vágy és az impotencia. Bizonyos magas vérnyomás gyógyszerek úgynevezett alfa-1 blokkolók felírhatjuk, hogy segítsen javítani a vizelet áramlását.

Melyik kezelés jó?

Saw Palmetto általában az első terápiás vonal ellen BPH – legalábbis a betegek vagy a házastársak, quips Franklin Lowe, MD, MPH, társigazgatója Urológiai a Szent Lukács / Roosevelt Kórház és elnöke az Amerikai Urológiai Szövetség kiegészítő és alternatív gyógyászat segíti. A legtöbb beteg szed, mielőtt jönnek azok urológus hivatal, hogy megtudja, ha kell szedni. Mégis, sok urológus támogatja annak használatát betegek korai nyugtalanító tüneteket.

A legjobb kiegészítő

A nagy ajánlás meghatározza a ProstatePlus. Ez a kiegészítés készül a természetes növényi beleértve a Saw Palmetto. ProstatePlus egy 100% -ban természetes összetevők, és így garantálja a teljes biztonságot és recept nélkül kapható. ProstatePlus célja, hogy segítse a test elleni természetes és enyhíti a tüneteket okozott egészségtelen prosztata hosszú távra. Ez a kombináció a növényi kivonatok segítenek küzdelmet a gyulladást és javítja az általános egészségi állapotát a prosztata.

Hol kell vásárolni

Ahhoz, hogy vásárolni az eredeti ProstatePlus, jobb, ha menni ezen hivatalos honlapján. Okok, amiért érdemes megrendelni a következő hivatalos oldalakon, amelyek már amúgy is meglévő minőségi tanúsítványt. Ez a tanúsítvány garantálja a kiegészítőket táplálkozás és az anyagot. Vásárlás ProstatePlus hivatalos honlapján is ad további előnyöket, mint például a kedvezményes vagy ingyenes konzultációt. Szóval, mit vársz? Csak kattintson erre a linkre, hogy ha a hivatalos honlapján ProstatePlus.

Prostasure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>