Prematur ejakulasjon kremer for rask behandling

Lære hvordan feromoner krem for rask behandling for å redusere hud følsomhet og opprette en lammende sensasjon, slik at menn kan vare lenger under sex før ejaculating.

Leger anbefaler ofte rådgiving til behandling av prematur ejakulasjon. Det kan inkludere psykoterapi, i tillegg til å lære måter å kommunisere med partneren din om seksuell dysfunksjon. En effektiv strategi er å jobbe med din partner eller masturbasjon å trene kroppen å utsette utløsning. Du får til et punkt der du skal ejakulere og deretter stoppe og tenke på sport eller noe annet for å kjøle ned. Dette vil hjelpe trene kroppen å mestre dette svaret når du er med partneren din.

Behandlingen for prematur ejakulasjon omfatter medikamenter som brukes til å behandle depresjon. Disse medikamentene kan ikke tas daglig. Legen kan anbefale deg å ta en liten dose mange timer før samleie som dette vil være nyttig i å takle problemet. Det må holdes i bakhodet at antidepressiva ikke er godkjent som behandling for denne tilstanden. De er kjent for å være effektive fordi de føre til bivirkning av forsinket orgasme. Derfor er det viktig å diskutere med legen din om fordeler og risikoer av disse medikamentene.

Hvordan rask behandling med feromoner kremer.

For en rask alternativ er å bruke feromoner kremer direkte på kjønnsorganer for å kontrollere prematur ejaculation. Begrepet feromoner kremer fungerer ganske lik bedøvelse som det hjelper nummen over stimulering og overfølsomhet av manndommen din. Det har samme effekt som anestesi, men du bruker dem bare som en fuktighetskrem huden. De fleste av produktene i markedet inneholde bedøvende som benzocaine og lidokain, som fungerer fantastisk for å minske penile sensitivitet. Kombinert, disse aktive ingredienser redusere hud følsomhet og opprette en lammende sensasjon, slik at menn kan vare lenger under sex før ejaculating.

Iallfall du ikke helt stole på deres effektivitet å hindre kroppens refleks svar for lengre perioder. Men som kremer er kjent for å være en rask Fiks for unormal ejakulasjon, ikke misbrukes. Du kan bruke feromoner kremer en eller to ganger i uka. De fleste eksperter anbefaler også, feromoner kremer som en medfølgende behandling til andre behandlinger som naturlige kosttilskudd og livsstil terapier.

Mye av suksessen knyttet til vellykket bruk av feromoner krem for rask behandling er egentlig å finne en måte å bruke det til deg selv som fungerer godt for deg og det er ikke samsvar mellom alle menn. Du vil aldri vite hvis en bestemt krem vil fungere for deg med mindre du prøve den. Ta note av disse tipsene på riktig bruk å minimere eventuelle bivirkninger og gjøre sex mer behagelig for deg.

premature ejaculation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>