Plakk psoriasis knær og albuer: symptomer og behandling

Hva vet du om psoriasis knær og albuer? Forstå typer psoriasis er avgjørende basert på hvor å få riktig behandling.

For mye av publikum, psoriasis er en ubekvem, stygge hudtilstand. Men for de med psoriasis betyr en ofte smertefull og intenst kløende kronisk autoimmun sykdom som vises på huden. Det finnes fem offisielle typer psoriasis: plakk, Guttat, omvendt, pustuløs, og erythrodermic, psoriasis. Det er også underkategorier av psoriasis typer, som vises forskjellig avhengig av hvor det er plassert på kroppen. Se hvordan de ser ut ved å vise leser denne artikkelen.

Hvordan er psoriasis på knær og albuer?

Psoriasis rundt området er inkludert som plakk psoriasis. Uforutsigbare og irriterende, psoriasis er en av de mest uforståelig og vedvarende hud lidelser. Det er preget av hudceller som multiplisere opp til 10 ganger raskere enn normalt. Som underliggende cellene nå hudens overflate og dør, fører deres volumet hevet, røde plaketter dekket med hvite skjell. Psoriasis vanligvis oppstår på knær, albuer og hodebunnen og det kan påvirke torso, palmer og såler av føttene.

Symptomer

plaketter av rød hud, ofte dekket med løs, sølvfargede skalaer, disse lesjoner kan være kløende og smertefulle, og de noen ganger sprekke og blø. I alvorlige tilfeller, vil plaketter av irritert hud vokse og flette inn i hverandre, dekker store områder. Plaketter av skalaer eller skorpe i hodebunnen.

Plakkpsoriasis er den vanligste formen og vises som forhøyet plaketter av rød hud dekket med sølvfargede skala som kan klø eller brenne. Involvert områdene finnes vanligvis i armer, Ben, bagasjerommet eller hodebunnen, men kan bli funnet på noen del av huden. De mest typiske områdene er knærne, albuene og korsryggen.

Beste behandling

behandlinger nedenfor kan brukes alene eller i kombinasjon med andre behandlinger. Aktuelle behandlinger med og uten steroider er vanligvis det første valget i behandling av psoriasis. Resepten aktuell tregere cellevekst i huden og reduserer inflammasjon.

Fototerapi innebærer utsette huden for ultrafiolett lys regelmessig og under legetilsyn. Behandlinger er gjort på helsepersonells kontoret eller hjemme med en fototerapi enhet.

Systemisk medisiner er reseptbelagte legemidler som fungerer i hele kroppen. De brukes for personer med psoriasisartritt og de med moderat til alvorlig psoriasis som har symptomer er slutter å svare på andre behandlinger. Systemisk medisiner tas oralt, av injeksjon eller infusjon og faller i to kategorier, tradisjonelle systemisk og biologiske.

i tillegg kan du prøve å bruke fuktighetskrem krem på området. Her kan du velge Revitol Dermasis som den beste kremen for fuktighetsgivende psoriasis på knær og albuene. Du kan bruke denne kremen på område og utenfor området for å hindre faktoren. Derfor må du sikre at Revitol Dermasis er opprinnelig 100%. Derfor bør du velge Revitol Dermasis på dette nettstedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>