Passende behandling for psoriasis og graviditet: sikker og effektiv

Det bør ha mer oppmerksomhet når en gravid kvinne har psoriasis. Faktisk, hvordan kan psoriasis og graviditet koble? Hva er den beste behandlingen?

, Psoriasis påvirker ikke mann eller kvinnelige reproduktive systemer. Men krever mange psoriasis behandlinger spesielle forhåndsregler før og under graviditet. Det er viktig å konsultere med legen din for å kontrollere psoriasis behandlinger er trygt for graviditet og sykepleie. Psoriasis bør ikke stoppe deg fra å bli gravid eller bærer en sunn baby til termin. Hvis symptomene ikke gjør avta under graviditet, finne lettelse kan være en utfordring.

Hvordan psoriasis påvirker gravide?

Noen kvinner se en forbedring i alvorlighetsgraden av deres psoriasis under graviditet, mens andre rapporterer deres psoriasis blir verre. Endringer i alvorlighetsgraden av psoriasis variere av enkelte og fra svangerskap til graviditet.

Selv om medisiner bør begrenses til graviditet og sykepleie, dette kan være umulig for dem som har psoriasisartritt. Noen smerte medikamenter kan brukes trygt i svangerskapet. Snakk med legen din om alle over-the-counter og reseptbelagte medisiner du tar før unnfangelsen, under graviditet og stund barnepleie.

Behandle psoriasis når gravid

bruke fuktighetskremer. Jo tykkere, jo bedre, sier Dr. Hsu. Gjelde dem rikelig huden helst snart etter bading å låse i hudens oljer som har kommet til overflaten.

Redusere stress. Noen kvinner finner at deres psoriasis bluss når de er under stress. For å minimere stress, Spis sunt, balansert måltider; få nok søvn; Reduser arbeidsmengden din; trener regelmessig, og praktisere avslapping teknikker som yoga og meditasjon.

Hva behandling er trygge å bruke i svangerskapet?

Passende behandling for psoriasis i en kvinne som er gravid eller som planlegger en graviditet, vil avhenge av omfanget og alvorlighetsgraden av hudens tilstand.

Aktuell terapi kan brukes med tillit, men unngå å bruke store mengder Salisylsyre, calcipotriol, aktuelt steroider og calcineurin hemmere i lange perioder.

UVB fototerapi er trygge for gravide med mer alvorlig psoriasis. Ciklosporin kan foreskrives når systemiske terapi er viktig, gir blodtrykk og nyrefunksjon overvåkes nøye.

Når du velger fuktighetskrem, sikre at det er trygt for deg og babyen. Velge riktig psoriasis krem for kvinner i gravid noen ganger gjør at du føler verre. Du kan konsultere med legen din før du bruker kremen. Men nå, foreslår vi at du bruker naturlig formulert kremen som Revitol Dermasis. Dette produktet er trygt brukes for baby, barn, voksen, og kvinner i gravid. Alle ingrediensene er trygg med naturlig og herbals. Så bekymret aldri bruke Revitol Dermasis for behandling av psoriasis i en tilstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>