Megbízható helyen vásárolni kollagén kiegészítők regenerálása

Szerezd meg a megbízható helyen vásárolni kollagén kiegészítők regeneráció. Ez a cikk fog vezetni, hogy vegye a legjobb kiegészítés.

A porc fontos, de hajlamos testrészeket. Annak érdekében, hogy a porc biztonságos fogyasztani a kollagén. Ez a cikk megmondja, hogy miért kollagén tarthatja a porc biztonságos. A kollagén a leggyakoribb fehérje a szervezetben. Ez egy elsődleges építőeleme a bőr, haj, köröm, csontok, inak, ízületek és porc. Úgy véljük, a ragasztó, hogy tartja a testet.

A porc és funkciója

A porc egy rugalmas és sima elasztikus szövet; gumiszerű padding, hogy magában foglalja és védi a végei hosszú csontok az ízületek, és egy szerkezeti eleme a bordák, a fül, az orr, a hörgők, a porckorongok, és sok más szerv komponenseket. Ez nem olyan kemény és merev, mint a csont, de merevebb és kevésbé rugalmas, mint az izom.

A mechanikai tulajdonságok az izületi porc teherviselő ízületeket, így a térd és a csípő széles körben kiterjedten tanulmányozták makro-, mikro-, és Nanoscales. Ezek a mechanikai tulajdonságok közé tartozik a válasz a porc súrlódási, nyomó, nyírási és húzó terhelés. A porc rugalmas és megjeleníti viszkoelasztikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Porc korlátozott javítási lehetőségek: Mivel a porcsejtek vannak kötve lacunae, nem tudnak vándorolni a sérült területeket. Ezért porckárosodást nehéz gyógyítani. Továbbá, mivel hialinporc nincs vérellátás, a lerakódást, az új mátrix lassú. Sérült hialinporc általában helyébe rostos hegszövet. Az elmúlt években, orvosok és tudósok kidolgoztak egy sor porcgyógyulás eljárások, amelyek segítenek, hogy elhalasztja a szükséges közös csere.

Hogyan kollagén tudja tartani a porc egészségének

Amellett, hogy a porc fő alkotóeleme, a fehérje kollagén is megtalálható a bőrben és inak. ProtocolCollagen biztosít porc szilárdságát és megteremti azt a keretet, amely otthont ad a többi összetevő a porc.

Az az állítás, hogy a kollagén serkentik a növekedést az új porc, ízületi támasztja alá legutóbbi orvosi vizsgálatok, amelyek azt mondják, hogy a betegek ízületi vagy sérült ízületek javulást mutatott a mobilitás és a fájdalomcsillapítás, ha figyelembe a kiegészítést.

Egy laboratóriumi vizsgálat azt is megmutatta, hogy a kollagén serkentik a növekedést az új porcszövet. A kollagén a leggyakoribb fehérje a szervezetben körülbelül 33 százalék. Jelen van a csontok, ízületek, izmok és más kötőszöveti. A tudósok úgy vélik, hogy az egyes emberek, különösen az idősek, a termelés lelassul vagy leáll.

A kiegészítők úgy tűnik, hogy végezze el ugyanazt a szerepet, mint a természetes kollagén tartja a szövetek és ízületi egészséges és rugalmas.

Dr. Stefan Oesser, a Kiel Egyetem Németországban publikált kutatás, amely kimutatta, hogy a kollagén adagolásával a porcszövet, lehetséges volt, hogy ösztönözze extra sejtek növekedését.

Ez az első alkalom, amikor valaki azt mutatta, hogy a kollagén ezt a hatást a porc és a biztonsági másolatot készít anekdotikus bizonyítékok és a beteg vizsgálatok, mondja.

Még mindig próbálják megfejteni, miért kollagén így működik. Lehet, hogy nehéz megállapítani, mert van egy sor összetett kölcsönhatásokat. De mi végre megállapították, hogy ez történik.

Kutatási két évvel ezelőtt Roland Moskowitz, a professzor az ortopédia a Case Western University Amerikában nézett 400 beteg artritiszes térd az USA, Nagy-Britannia és Németország. Néhány kapott placebót, míg mások kezeltek kollagén.

Az utóbbi csoportban jelentősen csökkent a fájdalom, és javulást a közös mobilitást, 93 százalék pozitív eredmények elérése, néhány után csak két hét.

Hol lehet vásárolni kollagén-kiegészítők

A legjobb módja annak, hogy megvásárolja a ProtocolCollagen kiegészítők elérésével a hivatalos honlapján. Vásárlás ProtocolCollagen a hivatalos honlapján, hogy ha sok előnye van. Először is, a minőség garantált, akkor már csak be kell, hogy felfüggeszti a helyét és pihenni, mert ez lesz nyilvánított a gyors idő, a harmadik, kapsz sok promók belőle. Szóval mit vársz? Csak kattintson erre a linkre, hogy ha a hivatalos honlapján az e ProtocolCollagen.

Collagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>