Meest aanbevolen psoriasis behandeling die u moet beheren

Jij de pijn van psoriasis hebben? Heb je geprobeerd om dit te behandelen? Hier bieden wij de beste psoriasis behandeling met natuurlijke manieren die je thuis kunt doen.

Behandelen van uw psoriasis is essentieel voor goede ziekte beheer en algehele gezondheid. Werken met uw arts een behandeling of behandelingen die verminderen of elimineren van uw symptomen te vinden. Wat werkt voor een persoon met psoriasis kan niet werken voor een ander. Het is daarom belangrijk om te weten van de verschillende behandelmogelijkheden en blijven proberen totdat u de juiste regime voor u vinden.

Behandelingen van de psoriasis willen stoppen met de huidcellen groeien zo snel, dat vermindert de vorming van ontsteking en plaque. Ten tweede, zal het verwijderen van schalen en de huid, dat geldt met name voor actuele behandelingen die u op uw huid toepast glad.

Actuele behandeling

actuele behandelingen zijn meestal de eerste behandelingen gebruikt voor milde tot matige psoriasis. Dit zijn de crèmes en zalven die u op de getroffen gebieden toepast. Sommige mensen vinden dat actuele behandelingen alles wat die ze nodig hebben zijn om controle van hun aandoening, hoewel het tot zes weken duren kan voordat er een merkbaar effect is. Hebt u van hoofdhuid psoriasis, kan een combinatie van shampoo en zalf worden aanbevolen.

Op basis van steroïde crèmes

de steunpilaar van behandeling van psoriasis, steroïde crèmes afname ontsteking, verlicht jeuk en de productie van cellen die zijn overgeproduceerd in psoriasis wordt geblokkeerd. Sterkere preparaten, die effectiever dan milder zijn, kunnen leiden tot bijwerkingen zoals branden, droogte, irritatie en dunner worden van de huid. Wees vooral voorzichtig op te volgen instructies van uw arts het gebruik ervan.

Nieuwe mondelinge behandelingen

nieuwe orale behandelingsopties naar voren zijn gekomen met een geavanceerde benadering voor de behandeling van artritis psoriatica ziekte. Deze zogenaamde “kleine-molecuul” behandelingen kunnen effectief worden geleverd door de mond. In tegenstelling tot eerdere pillen gebruikt voor psoriasis en artritis psoriatica, richten deze nieuwe mondelinge behandelingen selectief moleculen binnen immuuncellen. Door de ingewikkelde processen van ontsteking binnen de cel aan te passen, corrigeren deze behandelingen de overactieve immuunrespons die ontsteking bij mensen met psoriasis en artritis psoriatica veroorzaakt, leidt tot verbetering in de roodheid, evenals scaliness en gezamenlijke tederheid en zwelling.

Fototherapie

fototherapie maakt gebruik van natuurlijke en kunstmatige licht voor de behandeling van psoriasis. Kunstmatige lichttherapie kan worden gegeven in ziekenhuizen en enkele specialistische centra, meestal onder de hoede van een dermatoloog. Deze behandelingen zijn niet hetzelfde als het gebruik van een zonnebank.

Vandaar kunt u hydraterende crème gemakkelijk thuis doen. In dit geval kunt u Revitol Dermasis. Deze Psoriasis crème bevat FDA goedgekeurde ingrediënten om te helpen Psoriasis lijdt. Volgens de natuurlijke Psoriasis Foundation, worden tussen de 150.000 en 260.000 nieuwe gevallen van Psoriasis gediagnostiseerd elk jaar ten bedrage van meer dan 5 miljoen Amerikaanse die besteden opwaarts 1,6 miljard dollar per jaar om hun conditie te behandelen. Deze aanbieding is een over de toonbank drugs en alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>