Legjobb Resveratrol500mg férfiaknak: nem ad előnyöket?

Ön a férfiak és szeretné, hogy egy egészséges test? Ebben a cikkben fogunk adni nektek az előnyeit Resveratrol500mg a férfiak.

Tény az, hogy nem minden élelmiszerek és kiegészítők megkapja ugyanazt a részét a reflektorfénybe, a figyelem, vagy vizsgálat. Annak ellenére, hogy bőséges tudományos kutatás mögött, az egyik leginkább figyelmen kívül hagyott a rezveratrol. Talán meglepő, hogy megtanulják, hogy a rezveratrol, leggyakrabban társított bor, sok előnye van, hogy lehet, hogy nem csak segít a következő kirándulás a tornaterem de azt is növeli a lehetőséget, hogy kora több kecsesen. Összeállítottunk egy listát a legjobb hat előnyeit rezveratrol, és néhány hasznos stratégiákat, hogy maximalizálja az erőfeszítéseket.

Ismerve többet Resveratrol

A resveratrol egy olyan típusú polifenol ismert stilbenoid, amely előállított szőlő és áfonya hogy megvédjék magukat a baktériumos és gombás fertőzések, és kisebb mértékben az UV sugárzás. Azt találtuk, hogy a szőlő növelés nedves, penészes területeken volt a legmagasabb tartalma resveratrol bármilyen ismert széles körben fogyasztott élelmiszer / ital. Resveratrol nyilvánvalóan egy erős anti-gombás vegyület és antioxidáns.

Resveratrol500mg tesztoszteron boost

Hiszel a tesztoszteron szüksége lendületet? Ahogy belépsz a harmincas években, hogy egyre inkább lehetővé tesztoszteron csökken. Ha úgy gondolja, hogy ami történik, keresse fel orvosát, és kérjen egy vérvizsgálat segítségével határozza meg a szintet. Vannak tesztoszteron pótló terápia, amely hatásos lehet.

Szerint a koreai tanulmány egereken végzett, a rezveratrol is egy lehetőség. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a vérben a tesztoszteron koncentrációját javult több, mint 50% követően 28 napos időszak resveratrol fogyasztás. Akkor is, ha nem annyira sikeres, még mindig rengeteg más tudományosan előnyeit fogyasztó rezveratrol.

Resveratrol500mg rákmegelőzésre

Resveratrol találtuk, hogy gátolják a proliferációját különféle humán rákos sejtvonalak, ideértve a mell-, prosztata-, gyomor-, vastagbél-, hasnyálmirigy-, és a pajzsmirigyrák. Állatmodellekben, orális adagolás, helyi alkalmazás, és / vagy a befecskendező resveratrol gátolta a kémiailag indukált rák számos helyen, beleértve a gyomor-bél traktus, máj, bőr, mell, prosztata, és a tüdő.

A rákellenes hatásait rezveratrol rágcsálómodelleken részt a csökkentése a sejtproliferáció, apoptózis indukálását, és az angiogenezis gátlására, tumornövekedés és metasztázis. Mégis, néhány állat tanulmány arról számolt be, hogy nincs gyakorlati hatása orális rezveratrol kifejlődésének gátlására tüdőrák által indukált rákkeltő cigarettafüst, és a tanulmány a resveratrol beadása a vastagbél rák adott vegyes eredményeket.

Hol lehet vásárolni a legjobb resveratrol500mg

Ahhoz, hogy egy Resveratrol500mg, akkor kövesse a linkre itt. Ez a rendszer átirányít a hivatalos honlapján. Ez a hivatalos honlapján biztosítja az egyszerű módja, hogy az egészséges hatékonyan. Ismerkedés a Resveratrol500mg eredetileg garanciával teszik az erőfeszítés, hogy a legjobb eredményt. Így vásárol a Resveratrol500mg most csak a hivatalos honlapon.

Resveratrol 500mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>